Skip to main content

Oxfam Cadeaudagen 2015

Eerlijke handel lijkt vandaag meer op kunst-en-vliegwerk dan op gezond verstand. Om dat in de verf te zetten en de weg te wijzen naar de Oxfam Cadeaudagen, mochten er eind 2015 opnieuw zes bekende Vlamingen voor de lens van Lieve Blancquaert plaatsnemen. Zij kiezen alvast voor eerlijke cadeautjes dit jaar! Inspiratie nodig?

In november en december 2015 organiseerden honderden Vlaamse wereldwinkels de Oxfam Cadeaudagen, waren ze vaker open en breidden ze hun assortiment uit. Want eindejaar is dé tijd van het jaar om te kiezen voor eerlijke geschenken.

KIES EERLIJKE CADEAUS IN JOUW BUURT

Net als in 2014 konden we zes Bekende Vlamingen overtuigen om zich uit te dossen voor de camera van Lieve Blancquaert. We kozen ervoor om eerlijke handel letterlijk in de verf te zetten. Tine Embrechts werd Warhols Marilyn Monroe, Herman Brusselmans de Mona Lisa, Jurgen Delnaet mocht even door het leven als Van Gogh, Clara Cleymans werd het Meisje met de parel, Mauro Pawlowski kroop in de huid van Frida Kahlo en Marijn Devalck waande zich even Rubens.

Ben jij een kunstkenner? Kan jij het juiste schilderij aan de juiste schilder koppelen?
Speel ons eindejaarsspel. Tot 19 december 2015 maakte elke week één winnaar kans op een origineel fairtradeverwenpakket.

NU SPELEN

Heb je op 27 november 2015 onze speciale FAIR bij De Morgen en Het Laatste Nieuws gemist?
Geen nood, bekijk hier de digitale versie:

 

 

 

 

> Persbericht
> Foto's en video's voor publicatie