Alle activiteiten

Vind een activiteit in jouw buurt

Ontbijtfilm Mijn moeder is een gorilla

Zondag 13 februari 2022 serveren we om 10u een (h)eerlijk ontbijtbuffet en om 11u kan je naar de film. Aanschuiven bij het ontbijt kan enkel mits reservatie.

Praktische info

FairTrade@Noord: chocolade

Je proeft verschillende soorten chocolade en leert heerlijke hapjes en drankjes maken. Ondertussen leer je over de chocoladehandel en hoe we die milieu- en mensvriendelijke kunnen maken.

Praktische info

Ontbijtfilm – verrassingsfilm

Op zondag 20 maart kun je om 10u genieten van een (h)eerlijk en gezellig ontbijt van Wereldwinkel Mechelen. Aansluitend volgt de verrassingsfilm.

Praktische info

FairTrade@Noord: koffie

We proeven van verschillende soorten koffie uit eerlijke handel. Je komt meer te weten over de grondstof koffie, de branding, verpakking en zetmethodes.

Praktische info

Zelf iets organiseren?

Koffie at home

FairTrade@Home

Een gezellige avond met een hapje en een drankje. In aangenaam gezelschap proeven van fair trade: dat is Fair Trade@Home. Bij jouw thuis of in de wereldwinkel in jouw buurt!

Organiseer FairTrade@Home
Oxfam Caravan

Oxfam Caravan

Onze 'OxVan' komt naar jou toe! Speel mee, leer onze producten en hun verhaal kennen, informeer jezelf en word geïnformeerd. Of zet je 5 minuten neer en geniet.

Waar vind je onze caravan?
Fairtrade op school

Wereldwinkel op school

Een Wereldwinkel op School is meer dan een verkooppunt. Je leert hoe de wereldhandel in mekaar zit en wat er fout loopt. Maar ook wat je eraan kan doen en hoe je je (mede)scholieren kan aanmoedigen om mee te doen!

Hoe starten?
lessenpakket lager onderwijs

Workshops & vormingen

Wij prikkelen, informeren en sensibiliseren mensen van alle leeftijden over eerlijke handel.

Bekijk ons educatief materiaal

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief