Alle activiteiten

Vind een activiteit in jouw buurt

AFHAALONTBIJT

(h)eerlijk afhaalontbijt met producten uit eerlijk handel van over de hele wereld, aangevuld met lokale producten. Basisontbijt voor 2 personen kost 22 euro.

Praktische info

TAKE AWAY “Proeven van de wereld” zondag 15 november tussen 11u en 14u

"Proeven van de wereld" wordt Take Away; Alle gerechten worden coronaproof bereid. ten voordele van 11.11.11

Praktische info

Cadeaudagen

Praktische info

Oxfam Cadeaudagen 2020

Op zaterdag 28 november van 14.00-18.00 uur en zondag 29 november van 10.00 -18.00 uur organiseert Oxfam-Wereldwinkel Overpelt haar jaarlijkse Cadeaudagen. Met een eindejaarsgeschenk van Oxfam maak je iedereen blij: de ontvanger van je cadeautje, maar ook kleine producenten in het Zuiden.

Praktische info

Cadeaudagen

Cadeaudagen op dinsdag, vrijdag en zaterdag en op 24 december. Op zaterdag doorlopend open van 10 tot 17 uur.

Praktische info

Cadeaudagen

zaterdag 28 november 2020 van 9.30 – 17 u. zondag 29 november 2020 van 10 u 30 tot 16 u Tijdens de openingsuren gedurende de ganse maand december : woensdag 14 – 18 u; vrijdag 15- 18 u; zaterdag 9 u 30 – 15 u en op donderdagen 24 en 31/12 telkens van 10 u tot 14 u. Elk cadeau uit de wereldwinkel, of het nu om op te eten of om te gebruiken is, vertelt een eigen verhaal. Het komt van een producent die gespecialiseerd is in zijn of haar vak. Een kleinschalige speler die van Oxfam-Wereldwinkels | Fair Trade kansen krijgt, omdat eerlijke handel een hefboom is voor duurzame ontwikkeling. Originele gebruiksvoorwerpen, mooie juwelen, lekkere wijnen … kom kiezen uit een uniek aanbod.

Praktische info

Zelf iets organiseren?

Koffie at home

FairTrade@Home

Een gezellige avond met een hapje en een drankje. In aangenaam gezelschap proeven van fair trade: dat is Fair Trade@Home. Bij jouw thuis of in de wereldwinkel in jouw buurt!

Organiseer FairTrade@Home
Oxfam Caravan

Oxfam Caravan

Onze 'OxVan' komt naar jou toe! Speel mee, leer onze producten en hun verhaal kennen, informeer jezelf en word geïnformeerd. Of zet je 5 minuten neer en geniet.

Waar vind je onze caravan?
Fairtrade op school

Wereldwinkel op school

Een Wereldwinkel op School is meer dan een verkooppunt. Je leert hoe de wereldhandel in mekaar zit en wat er fout loopt. Maar ook wat je eraan kan doen en hoe je je (mede)scholieren kan aanmoedigen om mee te doen!

Hoe starten?
lessenpakket lager onderwijs

Workshops & vormingen

Wij prikkelen, informeren en sensibiliseren mensen van alle leeftijden over eerlijke handel.

Bekijk ons educatief materiaal

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief