december=pakjesmaand

Onze eigen Oxfam Wereldwinkel, vismarkt 5, 3980 Tessenderlo Start: 01.12.2020 Einde: 31.12.2020

Dit jaar geen geschenkenbeurs op locatie. Maar niet getreurd, je vrijwilligers gaan het beste van zichzelf geven en zetten de winkeldeur meer open. Zo kan iedereen gespreid over de ganse maand komen snuisteren tussen al het eerlijke artisanaat en de heerlijke lekkernijen die onze partners niet zonder moeilijkheden voor jullie hebben gemaakt.

We zwieren de deur open op:

maandag 10-13u

woensdag en vrijdag 13.30-17.30

zaterdag én zondag doorlopend van 10-17.30u

We vragen wel om het nog steeds veilig te houden d.w.z. maximum 2 klanten in de winkel. Kom liefst alleen winkelen want we zijn wat klein behuisd en ons winkeltje staat propvol in december.  Masker op, je handen ontsmetten voor je binnen komt en de nodige afstand houden. Kopen zonder keuren is moeilijk dus heb je iets vast genomen en koop je het niet dan houden we het een tijd uit onze verkoopzone. Betalen liefst met bancontact, ook contactloos betalen is mogelijk.

Inpakken? Dat kan je doen in het halletje. Wat onhandig om zelf een geschenkenmand te maken? Stel ze zelf samen, wij pakken het voor je in en je kan het nadien komen ophalen. Dit opdat andere klanten niet te lang zouden moeten wachten.

Bedankt voor jullie begrip!

 

OWW Tessenderlo

0476/49.46.77 winkelpagina

Doelgroep

Iedereen welkom. Wel graag zorgen voor elkaar. We vragen dus om het nog steeds veilig te houden d.w.z. maximum 2 klanten in de winkel, masker op, je handen ontsmetten voor je binnen komt en de nodige afstand houden. Kopen zonder keuren is moeilijk dus heb je iets vast genomen en koop je het niet, leg het dan in ons apart mandje en we houden het een tijd uit onze verkoopzone. Betalen liefst met bancontact, ook contactloos betalen is mogelijk.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief