Documentaire film: Food For Change

Cafetaria Natuurpunt, Driepikkelstraat, 9030 Mariakerke Start: 14.10.2021 om 20u00 Einde: 14.10.2021 6,00

Food for Change vertelt het verhaal van vrouwen en mannen over de hele wereld die een ander voedselmodel uitvinden dat gunstig is voor de planeet, de natuur en onze gezondheid. Van de oprichting van gemeentelijke boerderijen voor 100% biologische, korte keten schoolkantines tot anti-afval kookmethodes. Van het omzetten van ons voedselafval in compost tot het verminderen van onze vleesconsumptie. Van het ter beschikking stellen van gemeenschappelijke tuinen voor de meest kansarmen, tot ondersteunend beleid voor kleine onafhankelijke producenten. De oplossingen zijn er, binnen handbereik.

Deze film toont hoe we drie keer per dag bewust kunnen kiezen om het voedselsysteem positief te beïnvloeden. Het is een hoopvolle documentaire die laat zien dat ieder van ons verandering kan brengen en die de recepten voor een economisch levensvatbare voedseltransitie onthult.

Inkom: 6 euro Inschrijven aangeraden (het aantalplaatsen is gelimiteerd door de Corona- maatregelen)

Reserveren kan via mariakerke@oww.be, betalen via BE35068206640137

Organisatie: OWW Mariakerke, Gentse Voedselteams, Natuurpunt Gent, Boeren en Buren en De Wassende Maan. In het kader van het eerste Food Film Fest

OWW Mariakerke, Gentse Voedselteams, Natuurpunt Gent, Boeren en Buren en De Wassende Maan

09/330.86.84 winkelpagina

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief