In mei maak je iedereen blij met een verwenpakket op maat

Wereldwinkel Mariakerke, Brugsesteenweg 526, 9030 Mariakerke Start: 01.05.2022 Einde: 31.05.2022

Wil je graag iemand in de bloemetjes zetten?
Cadeautje nodig voor de barbeque bij vrienden?
Met onze faire verwenpakketten zit je altijd goed.

1. Verwenpakket Apero

Dit pakket bevat vier drankjes: een Equita tonic, een flesje witte fairtrade wijn, een Juste blond bier en het nieuwe zomerdrankje: Kumasi sap van de cacaovrucht. Maar ook tacochips, cashewnoten en sesamcrackers met cashewpesto en vispasta van Fish4ever.
Dit pakket kost 24.90 euro

2. Verwenpakket Zoet

Met deze zoete lekkernijen zit je altijd goed bij Oxfam. Een mooie doos zeevruchten ‘Bite to Fight’, een tablet pure chocolade en een tablet melkchocolade met zout, quinoakoekjes en chocoladebiscuits, een nougatreep, een mangokokosreepje en de nieuwe sesamreep met chocolade. Een zoet pakket aangevuld met drie drankjes: Worldshake, Equita mojitolimonade en het nieuwe Kumasi: een sapje op basis van de cacaovrucht.
Dit pakket heb je voor 24.50 euro.

3. Verwenpakket Ontbijt

Bij Oxfam Wereldwinkels kan je terecht voor een volledig ontbijtassortiment. Dit ontbijtpakket bevat onze topkoffie uit Ethiopië, de best verkopende muntthee en een chocomelkje van Fairebel. Daarnaast kozen we voor een variëteit aan broodbeleg: de beroemde Wereldwinkel choco, honing, honingkoek, hagelslag en frambozenconfituur van het Vlierbos.
Wij bieden dit pakket aan voor de ronde prijs van 24.90 euro

4. Verwenpakket Verzorging

In het verzorgingssegment hebben we de laatste jaren een mooi assortiment opgebouwd. In dit pakket selecteerden we 4 producten: een handzeep van Seepje, een droge deodorant van Marcel en een douchegel + handcrème van ons huismerk Natyr.
We blinken en ruiken als nieuw voor 26.90 euro

OWW Mariakerke

09/330.86.84 winkelpagina

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief