Prikkel 2020

Prikkel 2020 Radicaal activisme onder de loep
Jeugdverblijfcentrum "JES Sleep Inn", Werkhuizenstraat 3, 1080 Sint-Jans-Molenbeek Start: 21.02.2020 Einde: 23.02.2020

Prikkel 2020 zit er op! En het was prachtig…

Van 21 tot 23 februari kwamen een 60-tal jongeren uit heel Belgiƫ samen tijdens een boeiend weekend over activisme.

Ze kregen een mooie mix van theoretische en praktische workshops voorgeschoteld, er werden heel veel vriendenschapsbanden gesmeed, ze hebben heerlijk veganistisch gegeten en zalig gedanst (zowel tijdens de workshop Tinku als op het feest), ze volgden interessante rondleidingen door Brussel of een inleefatelier, werden van hun stoel geblazen door de boeiende key-note van Lieven de Cauter, en konden tijdens een informele Q&A al hun vragen kwijt aan Anuna de Wever en Lola Segers.
Kortom het was een weekend vol interactie, zowel tussen workshopgevers en deelnemers, als deelnemers onderling, er werd veel bij geleerd, ook van elkaar, en goed uitgewisseld.
Op naar de volgende editie!

Klinkt dit leuk maar kon je er helaas niet bij zijn dit jaar? Word lid van onze Prikkel-Facebookgroep om op de hoogte te zijn van educatieve momenten of acties die we samenvoeren en word deel van onze Prikkel-community.

Ben je tussen 16 en 30 en heb je zin om volgend jaar mee te helpen organiseren? Hou je van inhoudelijk nadenken, of eerder van communicatie, promo voeren of knutselen? Ben je technisch aangelegd of kook je graag? Er is een plekje voor iedereen in de Prikkelwerkgroep! Je kiest zelf je de vorm en omvang van je engagement. Meer weten? Stuur als de wiedeweerga een mailtje naar educatie@oww.be

Oxfam & Broederlijk Delen

Doelgroep

Jongeren tot en met 30 jaar.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief