Wijndegustatie

SJC Koldam, Koldamstraat 9a, 1560 Hoeilaart Start: 26.11.2021 om 20u00 Einde: 26.11.2021 5,00

Na het grote succes van onze 1ste wijndegustatie in 2018 gaan we deze maand op herhaling om wederom samen met sommelier Koen Daniels een aantal nieuwe wijnen van ons assortiment te proeven. Dat wil je natuurlijk niet missen, dus markeer je agenda voor vrijdag 26 november 2021.

De bekende sommelier Koen Daniels maakt regelmatig wijnreizen en neemt maandelijks deel aan proeverijen waar grote wijnen worden beoordeeld. Koen is wijndocent bij Simivoc, een Open Leercentrum in het Sint-Michielscollege van Schoten. Koen werd in het Piva-instituut in Antwerpen vice-Wine World Taster of the Year 2012! Hij specialiseerde zich in Oxfam-wijnen, waar hij een speciale passie voor heeft.

Koen Daniels komt op deze avond een aantal wijnen toelichten en laat ze ook proeven. Hij leert ons niet alleen verschillende geur-, ruik- en proeftechnieken, maar ook de kenmerken van de verschillende landen en wijnstreken. Koen vindt het een uitdaging om de juiste wijn bij het juiste gerecht te vinden en hij hoopt dat hij tijdens deze wijndegustatie zijn passie kan doorgeven en mensen kan aanzetten om wereldwijnen te proeven. Santé!

Alle geproefde wijnen kunnen na afloop besteld worden. Levering thuis is mogelijk.

Tickets: €5 verkoop in de Wereldwinkel Hoeilaart, Gemeenteplein 20 en aan de balie van het GC Felix Sohie.
Reserveren kan ook via hoeilaart@oww.be of 02/657 75 25 (tijdens openingsuren van de winkel). Het aantal plaatsen is beperkt, max 60 deelnemers

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief