World Fair Trade Day

Oxfam Wereldwinkel, Marktstraat 62, 8810 Lichtervelde Start: 14.05.2022 om 09u00 Einde: 14.05.2022 om 17u00

Op de World Fair Trade Day verwennen wij onze klanten en geïnteresseerden extra. Iedere bezoeker krijgt een lekker hapje én drankje aangeboden. We geven graag onze keukengeheimen prijs. Want naast het recept kan je ook het kant-en klaar pakket ervan kopen, een soort Hello Fair-box.   Je kan er ook kennis maken met onze andere inspiratieboxen, zoals de Apero-box, de ontbijt-box, de Koffiekletsbox, … Verder kan je deelnemen aan een wedstrijd waar je voor € 500 aan fair trade producten kan winnen! De WFTD is ook het uitgelezen moment om onze winkel te beleven. Want je vindt er niet enkel FT-voedingsproducten maar steeds meer mooi, handgemaakt artisanaat.  Wanneer het zonnetje van de partij is, zetten wij ons terras buiten, anders wordt onze koffiehoek dé ontmoetingsplaats.

Op die dag nodigen wij ook de vertegenwoordigers van de vele Lichterveldse organisaties uit om ons aanbod naar hen toe te lichten en samen het glas te heffen op een fijne samenwerking.

Wie goesting heeft in meer fair trade maken wij je graag warm om zelf de handen uit de mouwen te steken. Wij delen met plezier ons enthousiasme met nieuwe medewerkers.

OWW Lichtervelde

winkelpagina

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief