De Warmste Week 2019: Oxfam doet mee!

Dit jaar start Warmste Week met een nieuwe actie. Daarbij worden mensen opgeroepen om vrijwilligerswerk te doen. Wij werken graag mee en bieden nieuwe vrijwilligers de kans om in één van onze winkels mee te draaien.

 

De Warmste Week 2019Vrijwilligers zijn stevig verankerd in onze werking. Samen met duizenden vrijwilligers gaan we voor een eerlijkere wereld en vechten we tegen onrecht en armoede. We doen dat in onze wereldwinkels met fair trade én via onze tweedehandswinkels waar we nieuw leven geven aan kledij en spullen.

Ontdek een waaier aan vrijwilligerswerk en laat je onderdompelen in onze solidaire sfeer!

Wanneer?

Kom in het kader van de Warmste Week een halve of een hele dag kennismaken met de vrijwilligers en de werking van een Oxfam-winkel in Vlaanderen of Brussel op zaterdag 7, 14 en/of 21 december.

Waar?

In een wereldwinkel

In de Oxfam-Wereldwinkels beleef je elk eindejaar net dat ietsje meer. Kom er voor je faire kerstinkopen en kies uit tal van producten, met hart en ziel gemaakt door onze rechtstreekse partners.

Proef terwijl van een eerlijke kop koffie of stukje chocolade, en geniet van een muzikaal extraatje, ten beste gegeven door een lokale artiest. De gepassioneerde winkeliers brengen je bovendien wat graag op de hoogte over het reilen en zeilen van eerlijke handel.

Hoe ziet een dag als vrijwilliger eruit? Afwisselend! Je verwelkomt onder andere de klanten en bezoekers, presenteert ze een koffie, proevertjes en laat ze kennismaken met de (wondere) wereld van eerlijke handel.

Stap de wereldwinkel in jouw buurt binnen en zet meteen een stap in de richting van lekkere én faire feesten!

Stel je kandidaat

In een tweedehandswinkel

De Oxfam tweedehandswinkels trekken voluit de kaart van duurzaam consumeren. Je vindt er een uitgebreid assortiment aan kleren, accessoires, brocante, boeken en computers.

Recycleren doet de afvalberg verkleinen, we werken aan een sociale samenleving in België en met de opbrengst steunen we rechtstreeks Oxfam-projecten in heel de wereld. Bij Oxfam helpen we samen de armoede uit de wereld.

Als vrijwilliger kan je op verschillende manieren bijdragen: helpen sorteren, klanten adviseren, producten aanprijzen, de winkeletalage verzorgen, hulp bieden aan de kassa, enz.

Zin om een paar uurtjes mee te draaien in een tweedehandswinkel in je buurt?

Stel je kandidaat

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief