Faire Feesten

Er zit meer in je Oxfam-pakje

Cadeautjes! Geweldig om te krijgen en om te geven. Sommige geschenken doorstaan de tand des tijds, terwijl andere … wel, nothing lasts forever, zongen Guns ’n Roses. Tenzij! Het een duurzaam cadeau is. Op zoek naar een cadeau gemaakt met respect voor mens en milieu? Dan zit je bij Oxfam goed.

 

Een Oxfam-cadeau is altijd raak

Want je steunt er onze wereldwijde projecten mee. De talrijke partners zetten zich samen met ons dagelijks in voor eerlijke handel, het klimaat en genderrechtvaardigheid. En daar draag jij aan bij wanneer je kiest voor een Oxfam-pakje. Kortom: het is een geschenk voor de maker, voor de ontvanger en voor jezelf.

Shop fair in de Oxfam-webshop

  • Kies je voor nieuw? Verras dan iemand met een pakje uit de wereldwinkel. Van unieke, artisanale decospullen, speelgoed tot cosmetica … Keuze genoeg!
  • Last van keuzestress? Onze winkeliers bereidden ook superhandige cadeaumanden voor. Of stel er eentje op maat samen! Doet het ook uitstekend als relatiegeschenk op het werk, trouwens.
  • Liever tweedehands? Dan vind je wat je zoekt in de tweedehandswinkel van Oxfam: kleren, boeken, meubels,  … Of geef via Oxfam Pakt Uit een geit, schoolboeken, waterleiding … cadeau aan gezinnen wereldwijd.

 

Wijn en wijn, dubbel zo fijn

Een glaasje bubbels trekt elk feest op gang. Gelukkig hebben we dat geanticipeerd en krijg je de Sensus Extra Brut nu in duo, aan een zachte prijs. En zelfs je kroketten zullen worden verleid door de wijnduo’s in promotie.

Shop onze feestwijnen in promotie

Fair feestbuffet

Het grootste assortiment aan fairtradeproducten, van wijnen en koffie, over kruiden tot pasta en rijst, vind je – allemaal samen – in de Oxfam-Wereldwinkel! Check de ingrediënten van ons fair feestbuffet! Ecoblogster en vegan kookwonder Elisabeth Van Lierop dook achtereenvolgens de wereldwinkel en haar kookpotten in, en toverde een heus, helemaal fair verwen-me-nu op tafel.

Eindejaarsrecepten voor een fair feestbuffet

 

Oxfam-cadeaubonnenC’est bon!

Geen inspiratie? Trok je het lotje van die ene persoon voor wie je echt niet weet wat te kopen? Een cadeaubon zal je redden! Voor elk budget is er eentje en te besteden in alle winkels van Oxfam.

Koop een Oxfam-cadeaubon

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief