Faire Feesten

Geef eindejaar extra betekenis

Cadeautjes! Geweldig om te krijgen en om te geven. Sommige geschenken doorstaan de tand des tijds, terwijl andere … wel, nothing lasts forever, zongen Guns ’n Roses. Tenzij! Het een duurzaam cadeau is. Op zoek naar een cadeau gemaakt met respect voor mens en milieu? Dan zit je bij Oxfam goed.

 

Het sneeuwt duurzame cadeautjes

Kies je voor nieuw? Verras dan iemand met een pakje uit de wereldwinkel. Van unieke, artisanale decospullen, speelgoed tot cosmetica, keuze ten over. Last van keuzestress? Onze winkeliers bereidden ook superhandige cadeaumanden voor. Of stel er eentje op maat samen! Doet het ook uitstekend als relatiegeschenk op het werk, trouwens. Liever tweedehands? Dan kan je niet missen in de tweedehandswinkel van Oxfam-Solidariteit: kleren, boeken, meubels professioneel op punt gestelde computers … Of geef via Oxfam Pakt Uit een geit, schoolboeken, waterleiding,… cadeau aan gezinnen in het Zuiden.

Shop fair in de Oxfam-webshop

Vind Oxfam-tweedehandswinkel in je buurt

Vind Oxfam-Wereldwinkel in je buurt

Wijnduo promo eindejaar 2020

 

Wijn en wijn, dubbel zo fijn

Sociale bubbel of niet, een glaasje bubbels trekt elk feest op gang. Gelukkig hebben we dat geanticipeerd en krijg je de BIO Ecologica Brut torrentès nu in duo, aan een zachte prijs. En zelfs je kroketten zullen worden verleid door de wijnduo’s in promotie Ontdek ze hier. Twijfel? Neem de onafhankelijke reviews van topsommeliers erbij!

Shop onze feestwijnen in promotie

Fair feestbuffet

Het grootste assortiment aan fairtradeproducten, van wijnen en koffie, over kruiden tot pasta en rijst, vind je – allemaal samen – in de Oxfam-Wereldwinkel! Check de ingrediënten van ons fair feestbuffet! Ecoblogster en vegan kookwonder Elisabeth Van Lierop dook achtereenvolgens de wereldwinkel en haar kookpotten in, en toverde een buffet voor 6 personen tevoorschijn.

Eindejaarsrecepten voor een fair feestbuffet

Fair Feestbuffet

 

Oxfam-cadeaubonnenC’est bon!

Geen inspiratie? Trok je het lotje van die ene persoon voor wie je echt niet weet wat te kopen? Een cadeaubon zal je redden! Voor elk budget is er eentje en te besteden in alle winkels van Oxfam.

Koop een Oxfam-cadeaubon

 


Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief