Faire Feesten

Wat te kopen voor grootvader, moeder, neefje en zus? Het is vaak een hersenbreker en we slaan de bal al eens mis. Voor wie shopt in de Oxfam-Wereldwinkels is alvast één euvel van de baan: je kan er zeker van zijn dat je schuimwijn, paar sokken, chocolade of body lotion eerlijk is! Faire kwaliteitsproducten die focussen op het respect voor de maker ervan, dat is bijna te mooi om weg te geven.

Maar niet te mooi om waar te zijn! Kijk jij wel eens naar de oorsprong van een cadeautje voor je het koopt? Ben je nieuwsgierig om te weten wie het gemaakt heeft? En stellen de pakjes onder de boom je soms danig teleur dat ze eindigen op de eerstvolgende rommelmarkt?

“Ik ken de wereldwinkels al heel mijn leven, mijn mama vrijwilligde er. Ik vind het maar normaal dat de mensen die ons voedsel produceren hier een eerlijke prijs voor krijgen.”
Aster Nzeyimana
Dompel je onder in eerlijke wijnen
“Mijn kinderen stonden, net als de andere vrijwilligers, met passie en overtuiging om de wereld te verbeteren, in de wereldwinkel. Die vrijwilligers mogen best wat vaker in de bloemetjes gezet!”
Annick Segal
Verras met eerlijke Oxfam-chocolade
“Ik ga heel bewust shoppen en kies voor duurzaamheid, bio en fair trade. Ik wil dit ook meegeven aan mijn kinderen. Als consument kan je een sterk signaal geven, door je keuze in de winkel.”
Erika Van Tielen
Blijf wakker met Oxfam-koffie
“Je hebt een fairtradeproduct dat ook lokaal is; het beste van twee werelden en maakt het lekker makkelijk kiezen in de winkel!”
Thomas Vanderveken
Schenk het helemaal JUSTE
“Ik ga heel bewust shoppen en kies voor duurzaamheid, bio en fair trade. Ik wil dit ook meegeven aan mijn kinderen. Als consument kan je een sterk signaal geven, door je keuze in de winkel.” Erika Van Tielen

Unieke artisanale producten voor onder de kerstboom

Koop in de wereldwinkel in jouw buurt een cadeaubon waar iedereen blij van wordt!

“Je hebt een fairtradeproduct dat ook lokaal is; het beste van twee werelden en maakt het lekker makkelijk kiezen in de winkel!” Thomas Vanderveken
“Mijn kinderen stonden, net als de andere vrijwilligers, met passie en overtuiging om de wereld te verbeteren, in de wereldwinkel. Die vrijwilligers mogen best wat vaker in de bloemetjes gezet!” Annick Segal
“Ik ken de wereldwinkels al heel mijn leven, mijn mama vrijwilligde er. Ik vind het maar normaal dat de mensen die ons voedsel produceren hier een eerlijke prijs voor krijgen.” Aster Nzeyimana

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief