Win it fair & square!

win it fair & square - wedstrijd juni

Gedurende de maand juni maak je bij je bezoek aan een Oxfam-Wereldwinkel kans op mooie prijzen*. Ontvang in de winkel je unieke wedstrijdcode en vul de code hieronder in om deel te nemen.

De wedstrijd liep tot en met 30 juni 2020. De 37 winnaars werden op 1 juli 2020 per mail gecontacteerd.

Een leefbaar inkomen houdt in dat de boer zijn/haar boerderij en werking kan bekostigen, kan instaan voor de menselijke noden van het hele gezin en ook een kleine buffer heeft voor periodes van tegenslag (optie E). Het juiste antwoord op de schiftingsvraag was 6485.

 

Je maakt kans op een JURA-koffiemachine (t.w.v. € 1.249)

JURA-koffiemachine

Een JURA-koffiemachine betekent in ieder opzicht een revolutie voor koffiegenot. Espresso, koffie, cappuccino en melkschuim: deze machine kan het allemaal. De koffiebonen worden vers en snel gemalen, met koffiebarkwaliteit als resultaat. Bovendien biedt de JURA E8 Dark Inox heel wat extra voordelen: een gebruiksvriendelijke en moderne TFT-kleurendisplay, een groot bonenreservoir van 280 gram, de bereiding van twee kopjes tegelijkertijd, verschillende intensiteitsniveaus, … en zo veel meer! Kortom: een perfecte match voor elke Oxfam-koffieliefhebber!

Dank aan Bodart en JURA voor het sponsoren van deze prachtige hoofdprijs! De winnaar krijgt daarenboven ook zijn favoriete Oxfam-koffie om de machine in te wijden.

 

Of één van de vele andere prijzen

1 refurbished laptop met garantie van 1 jaar: HP ProBook 650 G1 (t.w.v. € 239)
Ben je voorstander van een circulaire economie? Dan is deze zo-goed-als-nieuwe laptop van de Oxfam tweedehandswinkel binnenkort misschien van jou. Duurzaam én tip-top in orde! (Intel Core i5-4300U 2600Mhz – DDR3 : 4096MB – HDD : 500 GB – Win10 Pro NL – 15,6’’)

3 sets van handgemaakte keramiek van Kleinood Keramiekstudio (t.w.v. €50/set)
Natuurlijke, ecologische en ethische productie, een liefdesmatch met Oxfam! Wij mogen 3 setjes weggeven: 4 ontbijtkommen of 4 koffie/theekopjes of 2 soepkommen en een kleine schaal. Kleur te kiezen uit het beschikbare gamma aan natuurlijke glazuren.

5 dubbele fietstassen uit gerecycleerd materiaal (t.w.v. €44,95/tas)
Misschien sjees jij binnenkort naar je lokale wereldwinkel met deze originele fietstassen? Ze werden gemaakt uit lege cementzakken. Een innovatief recyclingproces dat industrieel afval vermindert.

5 faire combo’s met marmeren ijsemmer en BIO Ecologica Torrontés Brut Schuimwijn (t.w.v. €41,85)
Deze heerlijke bio schuimwijn en stijlvolle ijsemmer kunnen weldra jouw metgezellen worden voor je volgende eetfeestje, tête à tête of gezellige me-time.

3 boeketten duurzame bloemen (t.w.v. €34,95/boeket)
We verrassen je met de mooiste bloemen van het seizoen. Met deze mooie prijs fleur je elke ruimte in je huis op. Wat een flower power!

6 Oxfam-cadeaubonnen (t.w.v. € 30/bon)
Ontdek al onze fairtradeschatten in de Oxfam-Wereldwinkel. En wat je uiteindelijk in jouw mandje legt, bepaal je helemaal zelf … met een cadeaubon ter hand!

3 geschenkpakketten met fairtradetoppers (t.w.v. € 25/pakket)
Denk aan koffie, chocolade, een fris JUSTE-bier, wijn. Maar evengoed een exotisch allegaartje van rijst en pittige kruiden.

10 body scrubs van Natyr 150 ml (t.w.v. €12/product)
Met deze scrub op basis van arganolie en vijgen creëer je een heerlijk verwenmoment. Natyr werkt met faire, natuurlijke bioproducten. Fijn voor jou én voor de natuur!

 

*De beelden zijn ter illustratie. De werkelijke prijs kan afwijken van de afbeelding. Raadpleeg het wedstrijdreglement.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief