Een fair feestmenu met (h)eerlijke eindejaarsrecepten
Je hoeft niet langer te zoeken naar eindejaarsrecepten die fair, feestelijk én vegetarisch zijn. Chef Nelis Schiettecatte & sidekick Sven De Potter stelden een fair feestmenu op, speciaal voor jou! Met faire producten uit de wereldwinkel, biologisch geteelde groenten en geserveerd op handgedraaid, keramisch servies van Kleinood.
Alle recepten bekijken
Hapje

Geen zin om in ‘chipkes’ en ‘zoute stengels’ op de salontafel? Ga dan voor zelfgemaakte kroepoek van jasmijnrijst en serveer er een hartige rodebietendip bij. Zo, de toon van de avond is meteen gezet!
Prima bij een glaasje schuimwijn.
En allez, een zakje Yukachips voor de kleintjes kan er ook wel bij!
Voorgerecht
Als voorgerecht serveren we Portobello met Gremolate en Pompoencrème. Of voel jij meer voor een Venkelhapje met Geitenkaas?
Hoofdgerecht
Mmm, seitanstoverij! Serveer deze feestelijke stoverij met pompoenchutney en knolselderfrietjes. Of met een gegratineerde ovenschotel van aardappelschijfjes, Worldmix en prei.

Dessert
Een feestelijk afzakkertje? Probeer eens deze gepocheerde peer met limoncellocrème!
Heerlijk met een shotje limoncello natuurlijk!