Een fair feestmenu met (h)eerlijke eindejaarsrecepten

19.11.2019

Je hoeft niet langer te zoeken naar eindejaarsrecepten die fair, feestelijk én vegetarisch zijn. Chef Nelis Schiettecatte & sidekick Sven De Potter stelden een fair feestmenu op, speciaal voor jou! Met faire producten uit de wereldwinkel, biologisch geteelde groenten en geserveerd op handgedraaid, keramisch servies van Kleinood.

Alle recepten bekijken

 

Hapje

Kroepoek van bio-jasmijnrijst met rodebietendip

Geen zin om in ‘chipkes’ en ‘zoute stengels’ op de salontafel? Ga dan voor zelfgemaakte kroepoek van jasmijnrijst en serveer er een hartige rodebietendip bij. Zo, de toon van de avond is meteen gezet!

Prima bij een glaasje schuimwijn.

En allez, een zakje Yukachips voor de kleintjes kan er ook wel bij!

Ga naar recept hartige rodebietendip

Ga naar recept kroepoek met jasmijnrijst

Voorgerecht

Als voorgerecht serveren we Portobello met Gremolate en Pompoencrème. Of voel jij meer voor een Venkelhapje met Geitenkaas?

Hoofdgerecht

Mmm, seitanstoverij! Serveer deze feestelijke stoverij met pompoenchutney en knolselderfrietjes. Of met een gegratineerde ovenschotel van aardappelschijfjes, Worldmix en prei.

Recept Gepocheerde Peer Met Limoncellocrème

Dessert

Een feestelijk afzakkertje? Probeer eens deze gepocheerde peer met limoncellocrème!

Heerlijk met een shotje limoncello natuurlijk!

Ga naar recept gepocheerde peer

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief