Faire feesten met faire wijnen

01.11.2019 wijnzuid-afrikaargentinieproductenfairefeestenchili

De zomer amper achter de kiezen, de herfst die uit de verte lonkt en toch gaan onze gedachten al uit naar “the most wonderful time of the year.” Links en rechts doen we ook al wat inspiratie op en hier helpen wij met veel plezier bij. Vind hier: feestmenu’s, cadeau-tips, dranksuggesties … en dat allemaal onder één dak!

Wijnen om te schenken … of als ge-schenk, natuurlijk!

Wie feest zegt, denkt ook meteen aan een goede wijn, en als je liever niet uren staat te tobben voor het wijnrek, dan wijzen we je bij deze meteen even in de goede richting. Oxfam wijnen, die zijn uiteraard fair trade. En dankzij hun kwaliteit vallen ze ook in de prijzen! Onze jarenlange ervaring staat hier onder andere garant voor. Wat we doen, dat doen we al even. Met onze partners, daar hebben we langetermijnrelaties mee, ook een kwaliteitsgarantie.

Met gepaste trots stellen we je voor aan enkele wijnduo’s, die een smaakvolle en faire bijdrage kunnen leveren aan het feestgedruis.

Deze volle en fruitige wijn komt uit Argentinië, land van meester-grillers, past perfect bij, jawel, grillgerechten. Simonne Wellekens, sommelier voor De Standaard, bekroonde de wijn bovendien met 5 sterren!

Bio Raza Selection Malbec Shiraz in detail bekijken

 

CAMPESINO Chardonnay & CAMPESINO Cabernet Reserva

Een Chileens duo, de eerste droog en vol, een perfecte partner voor kip en vis. De tweede, robuust en kruidig, heerlijk bij volle zoals (veggie) stoverij of een smeuïge curry. De Campesino Chardonnay viel bij een vergelijkende test met andere witte wijnen uit de streek als winnaar uit de bus van Test Aankoop.

 

KOOPMANSKLOOF Chenin blanc & KOOPMANSKLOOF Shiraz

Uit de schoot van Zuid-Afrika. Een frisse en fruitige witte wijn, lekker bij zeevruchten en slaatjes en een fruitige en soepele Shiraz die gesmaakt wordt bij wild.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief