Investeer mee in een betere wereld

29.10.2021

Van 1 tot 14 november 2021 voert 11.11.11. opnieuw campagne waarin ze iedereen oproepen om te investeren in een rechtvaardige, solidaire wereld.

Tijdens de coronapandemie zagen we allemaal hoe sterk onze levens verbonden zijn. Wat hier gebeurt, heeft impact elders. En omgekeerd. Het virus kende geen grenzen en legde de wereldwijde ongelijkheid pijnlijk bloot. En die beperkt zich niet enkel tot de gezondheidszorg.

Wereldwijde uitdagingen

Grote bedrijven die nauwelijks belastingen betalen dankzij fiscale paradijzen. Mensen uit kwetsbare landen die de zwaarste gevolgen van de klimaatcrisis dragen. Lage-inkomenslanden die miljarden dollars mislopen door oneerlijke handelsakkoorden. Mensen op de vlucht die sterven aan de buitengrenzen van Europa. Miljoenen mensen die nog lang geen toegang hebben tot de vaccins.

Er is iets grondig mis met de wereld waarin we leven. Het zijn uitdagingen die ons wereldwijd verbinden.De toekomst moet beter worden voor iedereen, daarover zijn we het eens. Daarom roepen we iedereen op om mee te investeren in een rechtvaardige wereld, waar we allemaal beter van worden.

Wat kan jij doen?

  • Steun de 22.000 vrijwilligers die geld inzamelen tijdens de campagneweek
  • Doe een gift
  • Zet zelf een actie op poten ten voordele van 11.11.11: organiseer een quiz, huiskamerconcert, brunch, …

Ontdek alles over de campagne van 11.11.11

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief