Recept: Pasta met venkel en kerstomaatjes

03.06.2019

Nodig: 

  • 1 venkel (fijn gesnipperd)
  • zongedroogde kerstomaatjes*
  • 250g pasta ‘Caserecce’*
  • 1 koffielepel salsa picante*
  • 1 theelepel knoflookpasta*
  • pepermix citrus knoflook*
  • 1 eetlepel kokosmelk*
  • een beetje kokosolie*

* producten verkrijgbaar in uw oxfam wereldwinkel

Hoe: 

  • Stoof de venkel tot hij zacht is in een beetje kokosolie. Kruid naar smaak met de pepermix en roer er ook de knoflookpasta door.
  • Kook ondertussen de pasta, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Wanneer de venkel gaar is voeg je 1/3 van de kerstomaatjes, in stukjes gesneden, toe.
  • Bak dit even mee.
  • Breng verder op smaak met de salsa piccante.
  • Roer er de kokosmelk aan toe.
  • Voeg de uitgelekte pasta toe en warm nog even mee, al roerend.
  • Smakelijk!

Tip: restjes kokosmelk kan je invriezen in gebruiksklare porties

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief