Werknemers aan het woord: Ive Boogaerts

21.03.2018 oxfam-wereldwinkels

Ik geef commercieel advies aan onze vrijwilligers in onze meer dan 200 Wereldwinkels, vooral op het vlak van winkellocatie en winkelinrichting.

Mijn naam is Ive Boogaerts en ik werk reeds iets meer dan 11 jaar voor Oxfam-Wereldwinkels/Oxfam Fairtrade. Ik adviseer de winkeliers en coach hen bij het succesvol uitbouwen van hun fairtradespeciaalzaak. Daarnaast neem ik deel aan de Commissie Verkoop & Marketing, een ontmoetingsplek voor vrijwilligers die vooral met verkoop bezig zijn, geef ik mee ondersteuning op het vlak van ons kassaprogramma en geef ik af en toe een vorming over hoe op een klantgerichte manier om te gaan met onze klanten.

Voordat ik bij Oxfam terecht kwam, werkte ik voor een beursgenoteerd bedrijf. Het grote verschil is dat ik bij Oxfam kan bijdragen aan een maatschappelijk project dat in lijn ligt met mijn eigen waarden en overtuiging en dat ik hierbij omringd word door collega’s en vrijwilligers die zich elke dag met eenzelfde passie en engagement inzetten. Het snelle winstbejag van enkele aandeelhouders is daarbij van geen tel. Ik draag graag bij aan het positieve project van Oxfam-Wereldwinkels.

Als onderdeel van de bredere internationale organisatie Oxfam slagen we er in om al decennialang succesvol op te komen voor de rechten van zwakkeren en slachtoffers van onrecht en rampspoed. De klimaatverandering, vluchtelingenstromen, dreigende handelsoorlogen, … zaken die meestal een grote impact hebben op de minstbedeelden, tonen alleen maar aan dat een organisatie als de onze ook in de toekomst relevant zal blijven.

Overtuigd? Join the club!

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief