Prikkel: the donut edition

15-17
feb
Wanneer

15 februari om 18u tot 17 februari om 15u

Waar

Plaats: 
De Hoeve
Gemeente: 
Bokrijk
Info

Prikkel is het activerend inspiratieweekend van Oxfam en Broederlijk Delen, dit jaar vindt deze plaats van vrijdagavond 15 tot zondagavond 17 februari 2019 in Bokrijk. Het thema? De Donut Economie!

 

Dit jaar vertrekken we van het inspirerende boek van Oxford-econome Kate Raworth over de 'donut-economie'. In dat alternatief voor het economische systeem streven we niet naar eeuwige groei, maar naar een betere toekomst voor iedereen. En dat binnen de grenzen van onze planeet, uiteraard. Schematisch ziet deze structuur eruit als - je raadt het al - een donut. 

Klinkt smakelijk? Kom naar Prikkel en je komt te weten hoe je zelf binnen de donut kan leven. 

We werken aan concrete oplossingen in een mix van to-the-point workshops, opzwepende adviezen-tot-verzet en out-of-the-box aanzetten voor onomkeerbare veranderingen. Omdat je niet wil blijven práten over grote problemen, maar ook iets wil dóen. 

SCHRIJF JE IN

Praktisch:

  • Wie? Voor enthousiastelingen van 16 tot 30 jaar
  • Wanneer? 15 februari om 18u tot 17 februari om 15u
  • Waar? De Hoeve, Hasseltweg 383 3600 Genk
  • Prijs? €35, verblijf en maaltijden inbegrepen. Je inschrijving is pas geldig na betaling.
  • Schrijf je vóór 1 februari in. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

 

SCHRIJF JE IN

Annuleren?
Mail prikkel [at] oww [dot] be. We kunnen wegens reservaties en voorschotten helaas slechts de helft van de inschrijvingskost terugbetalen.

Helpen? 
Ben je geïnteresseerd om Prikkel mee vorm te geven? Wil je helpen om posters of flyers op te hangen in jouw buurt? Eén adres: prikkel [at] oww [dot] be.

Georganiseerd door:
Oxfam en Broederlijk Delen