Cadeaudagen

Genoeg confectiesokken en ‘made in China’-beeldjes gekregen de voorbije jaren? Geschenkjes stiekem op eBay gezet? Of aan de buren gegeven? En maak jij ook elk jaar opnieuw dezelfde goede voornemens om duurzamer te gaan leven?

Gedaan ermee, daar kan je iets aan doen!

Doe zoals Adriaan Van den Hoof, Maaike Cafmeyer, Marleen Merckx, Jelle De Beule en hun collega’s. Kies dit eindejaar voor faire cadeautjes uit de Oxfam-Wereldwinkel of van de Oxfam Cadeaudagen in je buurt. En spoor je vrienden en familie aan om hetzelfde te doen ...

Naast ons uitgebreid assortiment wijnenaperitieven en chocolade vind je ook tal van ingrediënten uit de 'wereldkeuken'. Maar we hebben ook mooi artisanaat, cosmeticaproducten of kookboeken. Elk cadeau uit de wereldwinkel vertelt een eigen verhaal. Het komt van een producent die gespecialiseerd is in zijn of haar vak. Een kleinschalige speler die van Oxfam-Wereldwinkels kansen krijgt, omdat eerlijke handel zorgt voor duurzame ontwikkeling.

Breng een bezoekje aan de Oxfam-Wereldwinkel in je buurt voor nog meer inspiratie om jezelf of iemand anders te verwennen.

Een Oxfam-cadeau is lekker of handig, ethisch verantwoord, knap design, leuk om te dragen … en je doet er keer op keer een producent een plezier mee.

Faire Feesten!