Skip to main content

Crafts Gallery

Uitsluitend voor vrijwilligers van Oxfam-Wereldwinkels

Vrijwilliger bij de wereldwinkel? Bezoek dan zeker de Crafts Gallery en ontdek de nieuwe najaarscollectie van de crafts en solidaire producten, met speciale aandacht voor de producten van het oktobermagazine. Kom de crafts bewonderen die tijdens de komende Oxfam Cadeaudagen als zoete broodjes over je wereldwinkeltoonbank zullen gaan.

29 jun, 2017

Je kan hier op een actieve manier kennismaken met de producten en leert er op een speelse manier het productie- of producentverhaal achter de producten kennen. Bij het crafts-team kan je ook terecht met al je vragen en feedback over de nieuwe werking. Een onmisbare tussenstop op dit fairtrade-avontuur!

Opgelet, inschrijven voor het bezoek aan de Crafts Gallery is verplicht. Zo vermijden we lange wachtrijen. En heb je meer tijd om andere toffe dingen te doen! Bepaal welk tijdsblok jou en je wereldwinkelgroep het best uitkomt aan de hand van de planning van de vormingen en infosessies die je wil meevolgen.

SCHRIJF JE IN »

Hier kan je naar hartenlust bestellen met pen en papier of tablet. Niet ingeschreven? Geen paniek! Schrijf je in bij de ingang van de Crafts Gallery.

 


In deze zaal bevinden zich ook nog enkele infostands die uitsluitend gericht zijn op vrijwilligers van Oxfam-Wereldwinkels.

Copain

Ontmoet hier je nieuwe informatievriend voor het wereldwinkelleven!
Robo-Copain wijst je de weg naar de stand, waar je kennismaakt met Copain, het nieuwe extranet.
Met de handleiding en op onze computers kan je alles uitproberen. Vragen worden meteen beantwoord.

Regiegroep FIT

FIT. Fairtradebeweging In Transitie. Jawel, Oxfam-Wereldwinkels is in transitie. We denken na over hoe we in de toekomst zo straf mogelijk aan een rechtvaardige wereldhandel kunnen werken. Denk mee, doe mee! Kom hier de stopplaatsen van onze FIT-trein te weten. 

Grootverbruik

Hier kom je te weten welke klanten je best aanschrijft, hoe je communiceert, welke tools er zijn ... Grootverbruik hoeft niet groots te zijn, ook kleine klanten verdienen een goede ondersteuning.

Lokale marketing

Samen denken we na over het omgaan met de verschillende aspecten van lokale marketing, We reiken concrete tips aan rond het voeren van promotie in de winkel en daarbuiten. Zo kan je de impact van je wereldwinkel én de verkoop een extra zetje geven.

Wereldwinkel-servicemateriaal

Je kan bij het Nationaal Secretariaat allerhande materiaal kopen of huren om je acties en activiteiten kleur te geven. Denk aan cadeauverpakking, spullen om je winkel in te richten, logomateriaal … Kom hier inspiratie opdoen!