Skip to main content

Future Proof

Jonge changemakers aan het woord! Dat is het opzet van Future Proof, het spiksplinternieuwe jongerenevent van Oxfam-Wereldwinkels en Broederlijk Delen. We ontmoeten je graag in Utopia ... Van 5 tot 7 juli kamperen we in The Village (Sint-Genesius-Rode) en op 8 en 9 juli strijkt The Festival neer in Leuven. Mis het niet!

KOM ALLES TE WETEN

29 maa, 2017

Op Future Proof programmeren wij – als fans van een duurzame toekomst – inspirerende denkers en doeners, kunstenaars en muzikanten die op hun eigen manier werken aan hun ideale wereld. We gaan op zoek naar alternatieven die oplossingen kunnen bieden voor de ecologische, economische en sociale uitdagingen waar we vandaag voor staan en trekken er de muren van ons Utopia mee op. Door positieve en concrete initiatieven samen te brengen, ontdekken we hoe de wereld van morgen eruit zou kunnen zien.

Kies het thema jou het meest boeit:
 • Planet Proof:
  Het klimaat en hoe het te redden voor het te laat is?
 • Society Proof:
  Samenleven in een complexe maatschappij, ça marche?
 • Power Proof:
  Macht en democratie, top-down of bottom-up?
 • Money Proof:
  What do we want? Een duurzaam economisch systeem! When do we want it? Now! 

Kom bij onze gezellige Future Proof-community en laat je verrassen! We bieden twee formules aan. Ben je tussen 16 en 26 en wil je inspiratie opdoen over hoe jij de verandering kan zijn: join us in THE VILLAGE en trek daarna mee naar THE FESTIVAL. Of ben je ouder dan 26 en benieuwd naar de ideeën die al die jonge changemakers hebben voor een mooiere toekomst: ga voor kort, maar krachtig en neem deel aan THE FESTIVAL.

The Festival

Een ruim aanbod voor alle leeftijden: lezingen, workshops en persoonlijke getuigenissen, vermengd met creatieve en utopische tussenkomsten: dat mag je verwachten van het Future Proof Festival. Ontmoet de changemakers van vandaag tijdens verschillende workshops en lezingen. Sluit af met een knallende afterparty.

Het festival vindt plaats in OPEK, Leuven. Je kan je tent opzetten de Future Proof-camping in het Bruulpark, op 700 m van de festivallocatie.

SCHRIJF JE NU IN !

Help mee

 • Nu al fan van Future Proof? Voer mee promotie! info [at] future-proof [dot] be (subject: aanvraag%20promomateriaal) (Vraag affiches, flyers en stickers aan) en wij bezorgen je deze per post.
 • Zin om dit evenement praktisch mee te omkaderen en de wereld samen met ons dat tikkeltje meer Future Proof te maken? Wij zoeken nog vrijwilligers! Lees hier de vacature en neem snel contact op.