Skip to main content

Wat is Fair Forum?

Op zaterdag 10 september nodigt Oxfam-Wereldwinkels alle vrijwilligers en sympathisanten uit op de startdag van het nieuwe werkjaar. Het wordt een dag vol workshops, uitwisselingen en animatie rond eerlijke handel, een oneerlijk voetbaltornooi, een fototentoonstelling, verschillende foodtrucks, een chocolade-belevingsruimte, … ’s Avonds sluiten we Fair Forum af met een optreden en een feest.

14 jul, 2016

Kortom, het wordt een fantastische dag met een mix van eerlijke handel, inspiratie en animatie waarbij we de oneerlijke handelsregels duidelijk naar voor brengen en de handelsbarrières in het huidige internationaal handelssysteem belichten.

 • Wat?
  Dé startdag voor alle Oxfam-vrijwilligers, hét evenement voor alle Oxfam-sympathisanten.
   
 • Wanneer?
  13u** – 22u (en wie wil kan blijven plakken)
   
 • Waar?
  Ververijstraat 17, 9000 Gent
   
 • Doel?
  Beleef (on)eerlijke handel!
   
 • Prijs?
  Gratis inkom, eten en drinken aan democratische prijzen.

Gelieve zo veel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Oxfam-vrijwilligers kunnen ook de showroom bezoeken en deelnemen aan het qualitytime diner. Daarvoor dienen ze zich vooraf in te schrijven. Het volledige programmaoverzicht kun je hier downloaden.

** Heb je het gevoel dat je ogen en oren te kort zal komen? Geen probleem: om de Oxfam-vrijwilligers de kans te geven alle populaire workshops te volgen, organiseren we voor hen een exclusief ochtendprogramma en gaan enkele inhoudelijke vormingen al door tussen 10u en 13u. Ook de showroom is dan geopend. Alle animatie, inspiratie, ... start pas om 13u.