Skip to main content

Natyr: eerlijke handel in schoonheid

Natyr is het eerste complete assortiment cosmeticaproducten van eerlijke handel in België. Het is voor minstens 50% fair trade en bevat een heel hoog percentage aan natuurlijke ingrediënten. Deze producten zijn dermatologisch en niet op dieren getest.

Vanaf 2012 zijn er twee nieuwe lijnen. De Groene thee lijn « nieuwe formule » is geschikt voor een vette en gemengde huid.  De producten hebben een heel frisse geur van groene thee, munt, pompelmoes en appel. Deze vernieuwde lijn bevat nog meer natuurlijke ingrediënten en zit in een nieuwe ecologische verpakking. De producten bevatten géén parabenen, silicone en petroleumderivaten. Zonder kleur stoffen en kunstmatige parfum.
 

BEKIJK HET AANBOD VAN NATYRPRODUCTEN
 

 

De nieuwe BIO lijn van Natyr is geschikt voor de droge en gemengde huid en heeft een zacht aangenaam parfum. Deze lijn is gecertifieerd door Natrue, een BIO label dat strenge criteria hanteert en het volgende garandeert:
 

  • Natuurlijke producten met een groot percentage aan biologische ingrediënten.
  • Minimaal 70% van de ingrediënten zijn afkomstig van een biologisch gecontroleerde productie en/of van wilde oogsten. Alcohol en water worden niet in het totaal gerekend. 
  • De productie en de controle worden in een biologisch laboratorium gedaan. 
  • Zonder silicone, parabenen, kleurstoffen en kunstmatige parfum, zonder petroleumderivaten. 
  • De gebruikte oliën worden niet gewijzigd van samenstelling.