Skip to main content

Oxfam Cadeaudagen

Tijdens de maand december kun je terecht op meer dan 50 Oxfam Cadeaudagen in heel Vlaanderen. Want met eerlijke cadeautjes maak je iedereen blij: je geliefden hier en producenten in het Zuiden. Bovendien help je ons zo nog beter te ijveren voor betere handelsregels. Die zijn nodig om onze handelspartners een eerlijke kans geven om hun producten aan de man te brengen.

VIND OXFAM CADEAUDAGEN IN JOUW BUURT

21 okt, 2016
Oxfam Cadeaudagen

Eerlijke handel: een cadeau voor iedereen

Met hun brede aanbod aan eerlijke en kwaliteitsvolle geschenken, zijn de wereldwinkels in het najaar de cadeauwinkels bij uitstek. Naast cadeaus voor elk budget en in elke stijl, vind je er de ingrediënten voor het feestmenu en wereldwijnen. Een voorproefje? Blader door ons magazine FAIR.

VIND OXFAM CADEAUDAGEN IN JOUW BUURT

Een stem voor eerlijke regels
Kiezen voor de wereldwinkel is kiezen voor dubbel, driedubbel, vierdubbel … een veelvoud aan plezier. Want je bouwt mee aan de toekomst van koffieboeren in Congo, leerlooiers in India, zilversmeden in Mexico, cacaoboeren in Ivoorkust, keramiekontwerpers in Vietnam en noem maar op. Bovendien help je met je keuze de stem van Oxfam-Wereldwinkels te versterken in haar strijd voor eerlijke internationale handelsregels. Je slaat dus 3 vliegen in één klap.