Spaghetti van seizoensgroenten met quinoa

Bereidingstijd
60 minuten
Aantal
4 personen
Ingrediënten

voor de groenten:

  • seizoensgroenten (vb: 3 wortels, 1/3 knolselder, het groen van 2 preien of 3 wortels, 1 witte selder en 100 gram snijbonen)
  • 2 sjalotjes
  • extra vierge olijfolie *
  • zout *
  • peper *
  • chilipoeder
  • 1 citroen
  • bio rietsuiker *

 

 

 

* product Oxfam Fair Trade

voor de quinoa:

  • 10 afgestreken eetlepels bio quinoa *
  • 2 eetlepels rozijnen *
  • 4 dadels *
  • 2 eetlepels cashewnoten natuur*
  • 4 sneetjes honingkoek *

voor de saus:

  • soepgroenten (wortel, prei, selder)
  • laurierblaadje
  • tijm
  • 1 flesje blond bier
  • 2 eierdooiers
  • 200 gram gepelde garnaaltjes
  • 50 gram boter