Skip to main content

Straffe wijnduo's

Dit eindejaar stellen we weer een aantal mooie duo's aan je voor. We bieden deze combinaties aan met een mooie korting. Aarzel dus niet en haal ze in huis om te klinken op ieders gezondheid. Bovendien krijg je een gratis geschenkdoos bij ieder duo.

24 okt, 2017

Wijn voor je feest? Een cadeau voor een wijnliefhebber? Profiteer tot eind 2017 van onze wijnduo's in promotie!

Gratis geschenkdoos bij elk duo
  • Schuimwijnen Sensus brut rosé en Sensus extra brut 

Samen voor €15,95 (i.p.v. €19,00)
Feestelijke Bubbels uit Chili! Zacht fruitig of fris en droog, deze twee schuimwijnen zetten je zintuigen op scherp. Lees ook wat ons kennerspanel vindt over de Sensus extra brut.

Producent: Capel
“Lid zijn van deze coöperatie is een levensstijl, meer dan een keuze uit financiële of zelfs productieve overwegingen.”

  • RAZA pinot gris en RAZA malbec Reserva

Samen voor €12,95 (i.p.v. €16,45)
Argentijnse klasse: een mooie fruitige witte wijn om de maaltijd te starten en een stevige rode Argentijnse malbec. Gewoonweg genieten.

Producent: La Riojana
“Dankzij de coöperatie kunnen wij heel wat materiaal goedkoper aankopen. En zonder La Riojana zouden we nooit op de fairtrademarkt geraakt zijn, waar we een mooie prijs voor onze wijn krijgen." 

  • Koopmanskloof chenin blanc en Koopmanskloof pinotage

Samen voor €10,95 (i.p.v. €12,95)
Verleg je grenzen en waan je in Zuid-Afrika met deze twee typische traditionele druivensoorten.

Producent: Koopmanskloof
“Sinds we onze eigen wijn bottelen gaat een deel van onze winst naar een fonds voor arbeiders en eigenaars. Dit fonds gebruiken we om onze huizen te renoveren en onze kinderen naar de secundaire school of universiteit te sturen.” 

 

Actie geldig in alle Vlaamse Oxfam-Wereldwinkels van 1/11/2017 t.e.m. 31/12/2017. Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen. Zolang de voorraad strekt.