Skip to main content

Zo kom je er

Mechelen ligt precies halfweg tussen Antwerpen en Brussel en is gemakkelijk te bereiken met de fiets, de trein (IC/IR station), de auto (E19) en zélfs met het vliegtuig. Let wel, het aantal landingsplaatsen voor vliegtuigen voor het gebouw zijn beperkt.

Opgelet, er is braderie in de stad. Dus het kan iets drukker én nog gezelliger zijn dan normaal.

30 jun, 2017

Openbaar vervoer

We moedigen aan om in groep te treinen en organiseren daarom de Oxfam Fair Train naar Mechelen. Deel met je groep een Rail Pass. Met zo'n ticket kunnen 5 personen voor € 77 heen en terug reizen vanuit elk Belgisch station. Let op, bij afstanden kleiner dan 50 kilometer is een Weekendbiljet goedkoper! Als je 65+ bent, kan je best een Seniorenbiljet gebruiken (€ 6,20 voor een heen-en-terugreis uit elk Belgisch station).

Carpooling

Als de auto voor jou de enige manier is om tot bij ons te geraken, dan raden we je aan om te carpoolen. Gezelliger en goedkoper! Een lift vinden kan gemakkelijjk via BlaBlaCar.

Parking

Wie met de auto komt kan zijn auto kwijt op Q-Park Lamot (naast Lamot) - Guldenstraat 18

Per 50 min : 2 Euro
Dagtarief : 18 Euro
Parking Hoogstraat (200m van Lamot)
Ganzendries 21

1 uur  : 1,9 Euro
2 uren : 3,80 Euro
3 uren : 5,60 Euro
24 uren : 15,50 Euro
Center Parking (Indigo / Vinci) (3min. wandelen van Lamot)
Blauwhondstraat 2

1 uur : 2,5 Euro
2 uren : 5 euro
3 uren : 7,2 euro
24 uren : 17,50 Euro

Bekijk het overzicht van alle parkings in Mechelen.

 

Leeg je zolder voor het Fair Forum

Een extraatje toevoegen aan je bezoek aan het Fair Forum in Mechelen? Spullen die je niet meer gebruikt toch wonderen laten verrichten? Het kan! Breng onderweg naar het Fair Forum een boek, kledingstuk of brocante naar de tweedehandswinkel van Oxfam-Solidariteit. Ontdek er hoe jouw bijdrage Oxfam helpt in haar strijd tegen armoede en extreme ongelijkheid. Je krijgt een zoet bedankje!

Oxfam-Solidariteit Mechelen - O.L.Vrouwestraat 53, 2800 Mechelen (vlakbij Lamot, waar het Fair Forum plaatsvindt)
Facebook