Bavarois van frambozen met agavesiroop
Alle ingrediënten
‒ Voor 6 personen +
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels
- appelsap * 500 ml
- frambozen 500 g
- amandelnoten * 30 g
- agavesiroop * 30 g
- maizena 30 g
- agaragar 3 tl
- verse munt 6 blaadjes
Aan de slag
-
Meng het appelsap met de agaragar en laat koken gedurende 2 tot 3 minuten.
-
Pureer de frambozen en voeg de agavesiroop en de maizena toe.
-
Meng de frambozenpuree met het ingekookte appelsap en giet in de vormpjes.
-
Laat afkoelen en plaats een nacht in de koelkast om op te stijven.
-
Haal de bavarois uit de vormpjes en versier de bordjes met enkele muntblaadjes en amandelen.
Oxfam-Wereldwinkels vzw © 2019-2021. Alle rechten voorbehouden.
Oxfam-Wereldwinkels/Fair Trade en Oxfam-Solidariteit bundelen de krachten onder de naam Oxfam België.