Brochette van quinoa

Brochette van quinoa Oxfam recept
90 minuten
Hoofdmaaltijd

Alle ingrediënten

Voor 4 personen +

* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

FAIR !
Chef achter het recept

Cuisine équitable, cuisine durable.

Aan de slag

  1. Spoel de quinoa onder koud water en kook in gezouten water voor 15 minuten.

  2. Snipper 3/4de van de bieslook fijn. Snij de wortel in fijne reepjes.

  3. Gril de pijnboompitten droog in een pan.

  4. Meng de quinoa, het ei, de bloem, de bieslook, de wortel, peper en zout.

  5. Maak kleine afgeplatte bolletjes van het mengsel en bak ze in wat olie goudbruin. Wanneer ze klaar zijn, rijg je ze aan een houten stokje.

  6. Snij de halloumikaas in blokjes en bak droog in een pan tot de kaas aan beide kanten goudbruin is.

  7. Meng de sla en de radicchio op een bord en voeg wat stukjes halloumikaas toe.

  8. Maak een vinaigrette met olie, azijn, honing, peper en zout en voeg toe.

  9. Serveer met de quinoabrochettes.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief