Cannelloni van geroosterde paprika met amandelvulling
Alle ingrediënten
‒ Voor 4 personen +
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels
- rode puntpaprika 2 stuks
- amandelnoten * 100 g
- lookpasta 0.5 tl
- fruitazijn 0.5 tl
- verse koriander 0.5 bussels
- olijfolie * 2 el
- zwarte peper * 1 snuifjes
- zout 1 snuifjes
Aan de slag
-
Verwarm de oven op 180 °C.
-
Leg de puntpaprika’s op een ovenschaal, schuif ze in de oven en bak ze gedurende 30 minuten.
-
Neem de paprika’s uit de oven, laat ze afkoelen en pel ze.
-
Snijd de paprika’s open, verwijder de zaadjes en snijd ze in de lengte in tweeën. Snijd nu elke lapje verticaal in drieën.
-
Maal de amandelen samen met de knoflook, de azijn, de koriander en de olijfolie. Breng de pasta op smaak met peper en zout.
-
Verdeel de pasta in evenveel porties als het aantal stukken paprika en maak van elke portie een worstje.
-
Rol elk worstje in een lapje puntpaprika tot een cannelloni.
Oxfam-Wereldwinkels vzw © 2019-2022. Alle rechten voorbehouden.
Oxfam-Wereldwinkels/Fair Trade en Oxfam-Solidariteit bundelen de krachten onder de naam Oxfam België.