Cannelloni van geroosterde paprika met amandelvulling

Cannelloni van geroosterde paprika met amandelvulling Oxfam recept
1 uur
Hoofdmaaltijd

Alle ingrediënten

Voor 4 personen +

* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Miki Duerinck & Kristin Leybaert
Chef achter het recept

Aan de slag

  1. Verwarm de oven op 180 °C.

  2. Leg de puntpaprika’s op een ovenschaal, schuif ze in de oven en bak ze gedurende 30 minuten.

  3. Neem de paprika’s uit de oven, laat ze afkoelen en pel ze.

  4. Snijd de paprika’s open, verwijder de zaadjes en snijd ze in de lengte in tweeën. Snijd nu elke lapje verticaal in drieën.

  5. Maal de amandelen samen met de knoflook, de azijn, de koriander en de olijfolie. Breng de pasta op smaak met peper en zout.

  6. Verdeel de pasta in evenveel porties als het aantal stukken paprika en maak van elke portie een worstje.

  7. Rol elk worstje in een lapje puntpaprika tot een cannelloni.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief