Chiliburrito’s

30 minuten
Hoofdmaaltijd

Alle ingrediënten

Voor 4 personen +

* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Lena & Nora Devisscher
Chef achter het recept

100% Vegan. Tried & tested by Lena & Nora Devisscher.

Aan de slag

  1. Maak de Worldmix klaar zoals vermeld op de verpakking.

  2. Pel de ui en snipper fijn. Verwarm de olie in een ruime pan en bak de ui glazig. Voeg de provençaalse kruiden, kaneel, 1 eetlepel tomatenpuree, lookpasta en salsa toe en meng tot een pasta.

  3. Giet de kidneybonen af en doe ze bij de tomatenpasta, net als de Worldmix. Bak mee gedurende 2 minuten.

  4. Voeg de tomatenpuree toe en laat 10 minuten sudderen.

  5. Vul de wraps met de bonenmengeling en vouw ze aan 3 zijden dicht tot burrito’s. Bak de burrito’s één voor één in een hete koekenpan.

  6. Serveer met een slaatje (avocado, korianderblaadjes, jalapeñopepers, vegan kaas,…).

Wijntip

  1. Drink er een lekker glaasje BIO Raza selection malbec shiraz uit Argentinië bij.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief