Chocoladefondue met kokos

Chocoladefondue met kokos Oxfam recept
30 minuten
Dessert

Alle ingrediënten

Voor 5 personen +

* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

  • pure choco * 300 g
  • boter 100 g
  • eieren 2 stuks
  • aardbeien 250 g
  • bramen 100 g
  • frambozen 200 g
  • kokosmelk * 200 ml
  • rietsuiker * 3 el
  • ananasschijven (op siroop) 400 g
  • mango (op siroop) 200 g
  • mix voor muffins 250 g
Fair Trade Original
Chef achter het recept

Recept ontwikkeld door Fair Trade Original i.s.m. Gees van Asperen

Aan de slag

  1. Bereid de muffins volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen.

  2. Verhit de kokosmelk in een pan en voeg de chocoladepasta en de rietsuiker naar smaak toe. Roer alles tot er een gladde dikke saus ontstaat. Laat iets inkoken tot de gewenste dikte.

  3. Snijd de muffins in blokjes, maak het rode fruit schoon en laat de ananas- en de mangoschijven uitlekken. Snijd de ananas- en mangoschijven in stukjes.

  4. Rijg het fruit aan spiesjes.

  5. Zet de chocoladefondue in een fonduepannetje op tafel en serveer het met de fruitspiesjes en de blokjes muffin.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief