Frambozenijs

Frambozenijs Oxfam recept
15 minuten (+ 30 minuten invriezen)

Alle ingrediënten

Voor 2 personen +

* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

  • bevroren frambozen 250 g
  • agavesiroop * 4 el
  • citroensap 2 el
  • soja vanille yogurt 250 ml
Mich Baron
Chef achter het recept

Aan de slag

  1. Doe de bevroren frambozen samen met alle andere ingrediënten in de  blender/foodprocessor en blend tot je een dikke smeuïge massa krijgt. Is de massa te dik, doe er nog wat warm water bij. Begin met 1 eetlepel warm water en blend opnieuw.

  2. Doe het mengsel in een kom en zet nog een half uurtje in de diepvriezer.

  3. Daarna kan je heel makkelijk bolletjes ijs scheppen.

  4. TIP: je kan de frambozen vervangen door bevroren bosbessen, blauwe bessen of aardbeien. Deze zijn doorgaans zoeter dan frambozen.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief