Guacamole met ananas

schedule30 minuten
restaurant_menuHapje | Snack | Vegetarisch

Alle ingrediënten

4 personen +
  • ananasschijven (op siroop) 10 stuks
  • avocado 2 stuks
  • tomaten 1 stuk
  • groene pepers 1 stuk
  • rode ui 1 stuk
  • verse koriander 1 bussel
  • limoensap 2 el
  • olijfolie * 1 el
  • zwarte peper * 1 snuifje
  • zeezout (met groene kruiden) 1 snuifje
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Aan de slag

  1. Verwarm een grillpan en voeg een klein beetje olijfolie toe. Gril de stukjes ananas tot ze een bruin korstje krijgen. Zet ze opzij en laat ze afkoelen tot kamertemperatuur.

  2. Plet de avocado met een vork en meng met de stukjes tomaat; fijngesnipperde ui; groene peper; limoensap; peper en zout en verse koriander.

  3. Meng alles voorzichtig met de stukjes ananas.

Oxfam-ingrediënten