Hartige palmhartentaart

recept hartige palmhartentaart
50 minuten
Hoofdmaaltijd
Lunch

Alle ingrediënten

Voor 4 personen +

* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Aan de slag

  1. Fruit de lenteuitjes in de olijfolie. Meng de lookpasta eronder.

  2. Snij de palmharten in kleine ringetjes en voeg toe.

  3. Voeg de zongedroogde tomaatjes erbij, alsook een gedeelte van de olie uit het potje. Laat even op een zacht vuurtje stoven.

  4. Meng het ei met de room en de peterselie en voeg toe aan de vulling. Breng op smaak met de pepermix.

  5. Voeg de verkruimelde geitenkaas toe.

  6. Verwarm de oven op 200° C.

  7. Rol het bladerdeeg uit in een ingevette vorm. Bedek het deeg met bakpapier en bakparels.

  8. Bak het deeg ‘blind’ gedurende 10 minuten en verwijder bakpapier en parels.

  9. Doe de vulling in de voorgebakken taartvorm. Verminder de temperatuur tot 190° C. Bak de taart gedurende 25 à 30 minuten.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief