Tomatengalette met balsamico

Tomatengalette met balsamico Oxfam recept
30 minuten
Bijgerecht
Hoofdmaaltijd
Snack

Alle ingrediënten

Voor 2 personen +

* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Mich Baron
Chef achter het recept

Aan de slag

  1. Bekleed een bakvorm met het vel kruimeldeeg en prik er gaatjes in met een vork. Laat het deeg op kamertemperatuur komen.

  2. Snij de tomaten in niet te dunne schijfjes en laat ze uitlekken in een vergiet. Maak een mengsel van balsamico, lookpasta en wat olijfolie en smeer een laagje op het kruimeldeegvel. Leg de tomatenschijfjes op het deeg en kruid met peper en zout. Bestrijk de taart met olijfolie en bak in de oven op 200 graden gedurende 20 minuten.

  3. Haal uit de oven en bestrooi met verse groene kruiden zoals basilicum, peterselie, bieslook of pijpajuintjes en een eetlepel balsamico azijn.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief