Lena & Nora Devisscher
Chef achter het recept

100% Vegan. Tried & tested by Lena & Nora Devisscher.

Vrolijke palmhartencurry

schedule35 minuten
restaurant_menuHoofdgerecht | Vegan | Vegetarisch

Deze vrolijke palmhartencurry met groene BIO Worldmix geeft kleur aan je dag. Lekker, bont én vegan!

Lena & Nora Devisscher
Chef achter het recept

100% Vegan. Tried & tested by Lena & Nora Devisscher.

Alle ingrediënten

4 personen +
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Aan de slag

Worldmix bereiden

  1. Kook de worldmix volgens de verpakking

Bereid de curry

  1. Pel de knoflook; gember en de ui en snij ze fijn.

  2. Doe de kokosolie in een wokpan en laat deze smelten; voeg er dan de knoflook; gember en ui aan toe en bak deze tot de ui glazig is. Doe er dan de salsa curry bij en meng dit met de knoflook en ui tot je een pasta hebt.

  3. Voeg de bloemkool; broccoli; kikkererwten; en kokosmelk toe en laat 5 minuten sudderen met het deksel op de pan.

  4. Snij ondertussen de palmharten fijn.

  5. Doe de palmharten samen met de sojasaus in de curry en kruid met peper. Laat de pan nog 5 minuten opstaan zonder deksel.

  6. Serveer de curry met worldmix. Tip: je kan garneren met curry cashewnoten.

Oxfam-ingrediënten