Vrolijke palmhartencurry

Palmhartencurry met Worldmix
35 minuten
Hoofdmaaltijd

Deze vrolijke palmhartencurry met groene BIO Worldmix geeft kleur aan je dag. Lekker, bont én vegan!

Alle ingrediënten

Voor 4 personen +

* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Lena & Nora Devisscher
Chef achter het recept

100% Vegan. Tried & tested by Lena & Nora Devisscher.

Aan de slag

Worldmix bereiden

  1. Kook de worldmix volgens de verpakking

Bereid de curry

  1. Pel de knoflook, gember en de ui en snij ze fijn.

  2. Doe de kokosolie in een wokpan en laat deze smelten, voeg er dan de knoflook, gember en ui aan toe en bak deze tot de ui glazig is. Doe er dan de salsa curry bij en meng dit met de knoflook en ui tot je een pasta hebt.

  3. Voeg groenten toe en laat sudderen

    Voeg de bloemkool, broccoli, kikkererwten, en kokosmelk toe en laat 5 minuten sudderen met het deksel op de pan.

  4. Snij ondertussen de palmharten fijn.

  5. Doe de palmharten samen met de sojasaus in de curry en kruid met peper, laat de pan nu nog 5 minuten opstaan zonder deksel.

  6. Tip: je kan garneren met curry cashewnoten.

Serveer de curry met worldmix

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief