Aarschot

Openingsuren

Gasthuisstraat 45
3200 Aarschot

Navigeer naar

016 56 53 99
aarschot@oww.be

Word vrijwilliger

Heb jij er al eens aan gedacht om vrijwilliger bij Oxfam-Wereldwinkels te worden? Onze groep kijkt ernaar uit om met jou kennis te maken. Of het nu gaat over de winkel openhouden, een stand op een evenement uitbaten of reclame voor onze activiteiten maken, we vinden vast een taak die bij jouw talenten en interesses past.

Spring gewoon binnen in onze winkel, stuur een mailtje naar aarschot@oww.be of bel naar 0478 97 09 99.

Draagt jouw bedrijf of organisatie fair trade een warm hart toe? Bij Oxfam-Wereldwinkel Aarschot vind je zeker ideetjes om eerlijke handel te ondersteunen. We zetten er enkele op een rijtje.

(H)eerlijke hapjes en tapjes

Organiseer je een evenement of baat je een horecazaak uit? In onze wereldwinkel kan je kiezen uit een ruim gamma van fairtradevoeding en -dranken, van fruitsappen en wijn tot chocolade en pasta. Als er na het evenement ongeopende producten overblijven, nemen we ze probleemloos terug. We bieden ook een volledige koffieservice voor je organisatie, inclusief het juiste koffieapparaat.

Geschenken

Geschenkpakket OxfamDaarnaast vind je bij ons allerlei leuke geschenken voor je collega’s, werknemers of zakelijke relaties. Met onze mooie wenskaarten verras je je relaties én steun je een goed doel. Je kan ook geschenkpakketten op maat van je budget en relaties laten samenstellen. Of geef je werknemers een cadeaucheque waarmee ze zelf de lokale wereldwinkel kunnen ontdekken.

Kantoormateriaal

In onze wereldwinkel kan je verder terecht voor duurzame kantoormaterialen, zoals doppers, ecologisch printpapier, agenda’s en notebooks.

Kies voor fair trade

Helemaal overtuigd? Je kan je fairtradeproducten op diverse manieren bestellen:

Bestel via onze webshop

Onze vrijwilligers zetten je producten voor je klaar in de winkel of leveren ze zo snel mogelijk.

Vraag persoonlijk advies

Of spring gewoon binnen in de winkel. Zowel voor online bestellingen als in de wereldwinkel kan je een factuur laten maken.

 

Bezoek onze webshop

Agenda

Deze winkel organiseert in de nabije toekomst geen activiteiten. Neem een kijkje in de volledige kalender.

Alle activiteiten

Abonneer je hier op de
nieuwsbrief van Aarschot