Asse

Openingsuren

Steenweg 62
1730 Asse

Navigeer naar

02/453.07.87
asse@oww.be

Oxfam-Wereldwinkel Asse
Onze winkel is opnieuw open op de normale uren.
Wij zorgen voor een veilige omgeving. Onze vrijwilligers dragen mondmaskers en ontsmetten de toonbank, deur en betaalapparaat na elke klant.
De gezondheid van onze vrijwilligers en klanten ligt ons nauw aan het hart, dus respecteer de veiligheidsmaatregelen. Kom alleen en hou afstand, maximum 2 klanten in de winkel. Betaal alleen met bancontact (liefst contactloos)
Bestellen kan ook nog steeds via email naar asse@oww.be (of bel 02 453 07 87) .Wij zetten dan uw bestelling klaar in de winkel.

Onze winkel is weer open op de normale openingsuren. Maar indien u een thuislevering verkiest kan dit nog steeds via Linkedfarm. 

Een beperkt assortiment van onze voedingsproducten is steeds verkrijgbaar bij Linkedfarm, Linked.farm.be met leveringen aan huis op vrijdaerdag. Bestellen op asse.curieuseneus.be

“De Kleine Wereld” uit Asse wint een Bite tot fight Oxfam-award. (29/11/2019)

Vandaag mochten de leerlingen van de vijfde klas van “De Kleine Wereld” uit Asse, de Bite to Fight-award in ontvangst nemen. Die ontvingen ze voor hun acties i.v.m. eerlijke handel. Ze leerden in de klas over eerlijke handel,  gingen op bezoek naar de Oxfam-Wereldwinkel Asse, ontwierpen een mooie affiche en hingen deze voor de vensters van hun school. Zij maakten ook een prachtig filmpje over eerlijke handel en de kracht van solidariteit. Met hun actie wilden de leerlingen de Bite to Fight-campagne steunen voor een duurzame en eerlijke cacaosector. En ze laten het niet hierbij: op de kerstmarkt van hun school op 13 december gaan ze zelfgemaakte, eerlijke koekjes verkopen. (Koekjes gemaakt met producten uit eerlijke handel van de wereldwinkel.)

Ze kregen een Oxfam cadeaucheque t.w.v. 100€. Ze werden derde, op 177 deelnemende scholen. Proficiat!

Agenda

19
sep

Oosterse take away – Wereldwinkel Asse

Zellik

Oosterse en eerlijke take away.
Ons jaarlijks etentje werd geannuleerd wegens de coronamaatregelen. We passen onze formule aan maar het eten blijft even eerlijk! Een oosters menu met voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, klaar gemaakt door onze vrijwilligers met producten uit de Wereldwinkel en verse producten uit de korte keten.

4
okt

(H)eerlijk ontbijt

Asse

Op zondag 6 oktober verwent Oxfam-Wereldwinkel Asse u opnieuw met een (h)eerlijk ontbijt.
Van 8 tot 11 uur ontvangen de vrijwilligers u op de zolder van het Oud Gasthuis,Asse met de geur van koffie, met lekker broodbeleg en de verfrissende fruitsappen van de wereldwinkel, aangevuld met lokaal geproduceerde biologische kazen, brood, Fairtrade choco en confituren, verse eitjes met of zonder spek…
Vegan melk en yoghurt, vegan kaas en plantaardige margarine.

Prijs: volwassenen 12€ – kinderen 6€ (inschrijven is niet nodig)

Alle activiteiten