Asse

Openingsuren

Steenweg 62
1730 Asse

Navigeer naar

02/453.07.87
asse@oww.be

Oxfam-Wereldwinkel Asse

Het team van Oxfam-wereldwinkel Asse nodigt je uit voor een Aziatisch etentje bij je thuis op zaterdagavond 19 september!

Inderdaad, bij je thuis!
Door Corona werd ons jaarlijks Zuiders etentje uitgesteld en hebben we voor een andere formule moeten kiezen.
Wij koken voor jou een volledig Aziatisch menu dat je kan afhalen of thuis laten leveren.
Je kan dus in je bubbel, veilig genieten van onze heerlijke gerechten, klaargemaakt met eerlijke producten uit de wereldwinkel
en verse ingrediënten uit de korte keten.
Info en bestellen kan HIER.

 

Onze winkel is opnieuw open op de normale uren.
Wij zorgen voor een veilige omgeving. Onze vrijwilligers dragen mondmaskers en ontsmetten de toonbank, deur en betaalapparaat na elke klant.
De gezondheid van onze vrijwilligers en klanten ligt ons nauw aan het hart, dus respecteer de veiligheidsmaatregelen. Kom alleen en hou afstand, maximum 2 klanten in de winkel. Betaal alleen met bancontact (liefst contactloos)
Bestellen kan ook nog steeds via email naar asse@oww.be (of bel 02 453 07 87) .Wij zetten dan uw bestelling klaar in de winkel.

Onze winkel is weer open op de normale openingsuren. Maar indien u een thuislevering verkiest kan dit nog steeds via Linkedfarm. 

Een beperkt assortiment van onze voedingsproducten is steeds verkrijgbaar bij Linkedfarm, Linked.farm.be met leveringen aan huis op vrijdag en zaterdag. Bestellen op asse.curieuseneus.be

“De Kleine Wereld” uit Asse wint een Bite tot fight Oxfam-award. (29/11/2019)

Vandaag mochten de leerlingen van de vijfde klas van “De Kleine Wereld” uit Asse, de Bite to Fight-award in ontvangst nemen. Die ontvingen ze voor hun acties i.v.m. eerlijke handel. Ze leerden in de klas over eerlijke handel,  gingen op bezoek naar de Oxfam-Wereldwinkel Asse, ontwierpen een mooie affiche en hingen deze voor de vensters van hun school. Zij maakten ook een prachtig filmpje over eerlijke handel en de kracht van solidariteit. Met hun actie wilden de leerlingen de Bite to Fight-campagne steunen voor een duurzame en eerlijke cacaosector. En ze laten het niet hierbij: op de kerstmarkt van hun school op 13 december gaan ze zelfgemaakte, eerlijke koekjes verkopen. (Koekjes gemaakt met producten uit eerlijke handel van de wereldwinkel.)

Ze kregen een Oxfam cadeaucheque t.w.v. 100€. Ze werden derde, op 177 deelnemende scholen. Proficiat!

Agenda

19
sep

Oosterse etentje bij je thuis – OWW-Asse

Zellik

Aziatisch etentje veilig bij je thuis!
Een oosters menu met voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, klaargemaakt door onze vrijwilligers met producten uit de Wereldwinkel en verse producten uit de korte keten.

4
okt

(H)eerlijk ontbijt

Asse

UITGESTELD (wegens Coronamaatregelen)

Alle activiteiten