Beerse

Openingsuren

Gasthuisstraat 4
2340 Beerse

Navigeer naar

014/62.46.26
beerse@oww.be

       

 

Volg ons op facebook. https://www.facebook.com/oww.beerse/

Wens je crafts te bestellen?  Kijk op de onderstaande B2B website. Al deze producten kan je kiezen, kopen of bestellen in Wereldwinkel Beerse. Vragen? Bestellen? Mail naar beerse@oww.be
Of neem gewoon een kijkje in onze winkel en je vindt voor elke gelegenheid een gepast cadeautje! Van fairtradekoffie (voeding) tot verzorgingsproducten (crafts) – van het huismerk Oxfam Fair Trade of van andere fairtrademerken: wij kopen rechtstreeks bij kwetsbare producenten, met oog voor ecologische duurzaamheid. Bovendien steun je met je aankoop een vrijwilligersbeweging die strijdt voor eerlijke handel en ieders recht op een menswaardig leven.

https://www.fairtradecrafts.be/nl/

Week van de Fair Trade 5 tot en met 15 oktober.

Wereldwinkeldag 15 oktober – Wereldwinkelcafé op terras  – Welkom!

Spring tijdens de week van de Fair Trade binnen in de Wereldwinkel en geniet van talrijke promoties! Bovenop bieden wij bij aankoop van 4 pakjes koffie een gratis draagtas! Smakelijk en feestelijk ontvangen wij jullie op Wereldwinkeldag van 9u-17u de hoogdag van Fair Trade! Ontdek ons nieuw aanbod crafts en maak je keuze uit faire cadeautjes voor jezelf of voor anderen. Kijk in de spiegel en teken de klimaatpetitie: we leggen de link tussen onze strijd voor eerlijke handel en klimaatrechtvaardigheid. Het ene kan niet zonder het andere. Fair Trade maakt deel uit van de rechtvaardige oplossingen voor de klimaatcrisis. Dat betekent: vermindering van de CO2-uitstoot, vermindering van de waterbehoefte, bescherming van bossen en verbetering van de bodemvruchtbaarheid. Ten slotte garandeert het de producenten genoeg inkomen om zich aan te passen aan de steeds extremere klimaatomstandigheden die hun gewassen bedreigen.  In november worden de spiegels van alle wereldwinkels voor de VN-klimaattop in Egypte (COP 27) afgegeven aan de Belgische politici. Zo willen we onze eisen op een bijzondere manier kenbaar maken. En op 23 oktober ben je misschien present op de klimaatmars in Brussel. Kom jij ook?”

 

     

   

   

Misschien wil je het poetsteam ondersteunen of help je graag bij leveren aan huis? Ben je technisch aangelegd en help je graag als handige Harry of Henriette? Ook steeds welkom!

Hang je graag affiches uit op scholen en andere locaties? Wil je wereldwinkel naar de scholen brengen of klassen ontvangen in de winkel? Help je graag magazines verspreiden? Dat kan! Is etalage maken iets voor jou of wil je graag de producten mooi uitstallen in de winkel? Heb je verkooptalent om onze producten in horeca of bij bedrijven aan de man te brengen, erg welkom! Wij beloven een tijdschema op jouw maat, ondersteuning en kans om te groeien en opleiding te genieten! Meld je aan via beerse@oww.be en je krijgt vast een antwoord en een uitnodiging om kennis te maken!

Van fairtradekoffie tot verzorgingsproducten, van het huismerk Oxfam Fair Trade of van andere fairtrademerken. Wij kopen rechtstreeks bij kwetsbare producenten, met oog voor ecologische duurzaamheid. Bovendien steun je met je aankoop een vrijwilligersbeweging die strijdt voor eerlijke handel en ieders recht op een menswaardig leven.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief