Beerse

Openingsuren

Gasthuisstraat 4
2340 Beerse

Navigeer naar

014/62.46.26
beerse@oww.be

       

 

Volg ons op facebook. https://www.facebook.com/oww.beerse/

Wens je crafts te bestellen?  Kijk op de onderstaande B2B website. Al deze producten kan je kiezen, kopen of bestellen in Wereldwinkel Beerse. Vragen? Bestellen? Mail naar beerse@oww.be
Of neem gewoon een kijkje in onze winkel en je vindt voor elke gelegenheid een gepast cadeautje! Van fairtradekoffie (voeding) tot verzorgingsproducten (crafts) – van het huismerk Oxfam Fair Trade of van andere fairtrademerken: wij kopen rechtstreeks bij kwetsbare producenten, met oog voor ecologische duurzaamheid. Bovendien steun je met je aankoop een vrijwilligersbeweging die strijdt voor eerlijke handel en ieders recht op een menswaardig leven.

https://www.fairtradecrafts.be/nl/

Zoveel gelegenheid in mei om jezelf of iemand te verwennen! Kom langs de wereldwinkel en stel jouw verwenpakket samen! Wie wil je verwennen?

Moederdag op tweede zondag van mei, communiekanten, lentefeest, jarigen: in mei maak je iedereen blij!

Met een fairtrade verwenpakket uit Oxfam Wereldwinkels Beerse! Kom kennismaken met onze suggestiepakketten!

   

 

 

 

   

   

   

Misschien wil je het poetsteam ondersteunen of help je graag bij leveren aan huis? Ben je technisch aangelegd en help je graag als handige Harry of Henriette? Ook steeds welkom!

Hang je graag affiches uit op scholen en andere locaties? Wil je wereldwinkel naar de scholen brengen of klassen ontvangen in de winkel? Help je graag magazines verspreiden? Dat kan! Is etalage maken iets voor jou of wil je graag de producten mooi uitstallen in de winkel? Heb je verkooptalent om onze producten in horeca of bij bedrijven aan de man te brengen, erg welkom! Wij beloven een tijdschema op jouw maat, ondersteuning en kans om te groeien en opleiding te genieten! Meld je aan via beerse@oww.be en je krijgt vast een antwoord en een uitnodiging om kennis te maken!

Van fairtradekoffie tot verzorgingsproducten, van het huismerk Oxfam Fair Trade of van andere fairtrademerken. Wij kopen rechtstreeks bij kwetsbare producenten, met oog voor ecologische duurzaamheid. Bovendien steun je met je aankoop een vrijwilligersbeweging die strijdt voor eerlijke handel en ieders recht op een menswaardig leven.

Bezoek onze webshop

Agenda

Deze winkel organiseert in de nabije toekomst geen activiteiten. Neem een kijkje in de volledige kalender.

Alle activiteiten

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief