Boom

Openingsuren

Blauwstraat 45
2850 Boom

Navigeer naar

0487/90.78.44
boom@oww.be

Oxfam-Wereldwinkel Boom

Breng ook eens een virtueel bezoekje aan de winkel

 

Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Hoe meer volk, hoe meer vreugd” of nog “Vele handen maken het werk licht“.
Om maar even te zeggen dat er altijd nog wel nieuwe medewerkers welkom zijn.

En er is voor elk wat wils:

   • meewerken aan acties en standen, bvb. op de Plantendag in de Schorre of de One World Run of de FairTrade-bar in De Steiger, …
   • permanentie in de winkel tijdens de openingsuren;
   • nieuwsbrief opstellen;
   • FAIRmagazine bedelen;
   • Bestellingen plaatsen;
   • ondersteuning activiteiten Noord-Zuidraad;

Kom eens langs tijdens de openingsuren en informeer bij de vrijwilligers van dienst, of stuur een mailtje naar boom@oww.be

Naast de nationale webshop beschikt de wereldwinkel van Boom ook over een lokale webshop.

De nationale webshop verwacht een onmiddellijke betaling terwijl een bestelling via de lokale webshop achteraf wordt afgerekend via een factuur.
Daarnaast biedt de lokale webshop de mogelijkheid om de producten in consignatie te nemen; dit betekent dat een eventueel overschot – onder bepaalde voorwaarden – mag terug bezorgd worden.
Tot slot kan de bestelling voor inwoners en organisaties van Boom thuis geleverd worden. Bij de nationale webshop is enkel afhaling in de winkel mogelijk.

Biobello Groente- en Fruitpakketten

Verse, biologische groenten en fruit van het seizoen in 5 overheerlijke pakketten.

Biobello biedt de keuze uit 5 biologische groente -en/ of fruitpakketten aan vaste prijzen, boordevol verse biologische groenten en fruit die steeds het seizoen volgen. Want dan zijn ze op hun best en meest voordelig. Zo krijg je door het jaar heen voldoende afwisseling. En, dagelijks 5 porties groenten en fruit vol vitamines, mineralen en voedingsvezels maken je fitter en gezonder.

Biobello is de naam waarmee de vzw De Lochting-Dedrie haar biologische producten op de markt brengt. Die draaien om biologische voeding, bio-producten en het ecologische onderhoud van de leefomgeving. Ze dragen allemaal het onafhankelijke Biogarantie®-label.

De vzw heeft tot doel de biologische kweek te bewaren én sociale tewerkstelling te creëren. Vandaag werken er heel wat mensen met verschillende mogelijkheden en beperkingen.
De doelgroep blijft al die jaren dezelfde: mensen die tijdelijk of blijvend niet aan het werk kunnen in het reguliere arbeidscircuit. Net als de doelstelling: hen op een duurzame wijze kansen bieden op maatschappelijk zinvol werk met begeleiding. Dit gebeurt vanuit een ecologische invalshoek, met respect voor de mens en de omgeving.

AanbodVerse, biologische groenten en fruit van het seizoen in 5 overheerlijke pakketten.

Biobello biedt de keuze uit 5 biologische groente -en/ of fruitpakketten aan vaste prijzen, boordevol verse biologische groenten en fruit die steeds het seizoen volgen. Want dan zijn ze op hun best en meest voordelig. Zo krijg je door het jaar heen voldoende afwisseling. En, dagelijks 5 porties groenten en fruit vol vitamines, mineralen en voedingsvezels maken je fitter en gezonder.

Bekijk het aanbod en de prijzen en de actuele inhoud van de pakketten.

 

Werkwijze

 • Elke dinsdag krijg je een (herinnerings)mail toegestuurd. Via de link in de mail kan je dan bekijken wat er in de pakketten zal zitten die de daaropvolgende maandag geleverd zullen worden.
 • Tot woensdagavond 22 uur kan je je bestelling doorgeven via mail naar biobelloboom@gmail.com.
 • Maandagavond, tussen 18 en 20 uur, kan je je bestelling komen afhalen in de Wereldwinkel, Blauwstraat 45, Boom

 

Betaling

Je bestelling kan uitsluitend betaald worden door overschrijving op rekening BE37 0689 3370 2728 van OWW-Boom-Bio groenten.  Als mededeling vermeld je: ‘Biobello –afhaaldatum-naam’. (Bvb. Biobello 6 mei 2019, Jan Janssens).

Tip of vraag: doe je betaling meteen bij bestelling of direct na ontvangst van je pakket. Zo wordt het niet vergeten… Alvast dank!

 

Interesse?

Neem dan contact op met Linda De Bruyn, lindadebruyn@gmail.com, tel. 0473/579 478 , die je alvast op de verspreidingslijst zal zetten.

Webshop

Agenda

1
dec

Kerstmarkt

Aartselaar
7-8
dec

Cadeaudagen

Boom

Wat te kopen voor grootvader, moeder, neefje en zus? Het is vaak een hersenbreker en we slaan de bal al eens mis. Voor wie shopt in de Oxfam-Wereldwinkels is alvast één euvel van de baan: je kan er zeker van zijn dat je schuimwijn,chocolade of boodschappentas eerlijk zijn.
Moe van al dat shoppen? Pauzeer dan even in het fairtrade-café met en heerlijk fairtrade-hapje en -drankje.

Alle activiteiten

Abonneer je hier op de
nieuwsbrief van Boom