Halle

Openingsuren

Ninoofsesteenweg 5
1500 Halle

Navigeer naar

02/361.67.06
oxfam.zennevallei@gmail.com

Oxfam-Wereldwinkel Halle

De Oxfam Trailwalker is een zware sportieve uitdaging maar toch vooral een solidariteits- en liefdadigheidsevenement. Elk team dat zich inschrijft voor de Trailwalker engageert zich om ten minste 1750 euro op te halen via sponsoring. Dit sponsorgeld wordt gebruikt om Oxfamprojecten te steunen.
Dit jaar zal de Oxfam Trailwalker plaatsvinden in het weekend van 28 en 29 augustus in het Grote Woud Van Saint-Hubert. Een team van vier Halse sportievelingen (Wim Vereeken, Steffi de Ruyck, Erwin Malfroy en Alien De Deken) zal aan deze loodzware tocht van 100 km deelnemen.
Oxfam Zennevallei steunt dit initiatief door 1 % van de totale omzet van de winkel van de maanden juli en augustus te schenken aan het team. In de winkel zal u ook een bijdrage kunnen stoppen in de spaarpot van het wandelteam.
Met uw aankopen in onze winkel steunt u de komende maanden dus niet alleen onze producenten in het Zuiden maar ook het team van Halle zonder Grenzen en via deze weg de allerzwaksten in de wereld in hun strijd voor een menswaardig bestaan.
Wilt u graag meer weten over de Oxfam Trailwalker en Halle zonder Grenzen neem dan een kijkje op de site; u kan er ook rechtstreeks een (fiscaal aftrekbare) gift doen.

Steun hen met een gift

Vanaf nu zijn  onze nieuwe limonades met LEF te koop in jouw Oxfam Zennevallei winkel.

Onze korte keten producten uit Zuid en Noord samen bestellen met verse voeding kan ook:

(H) eerlijk, vers, gezond lokaal en/of Fair Trade voedsel op je bord?

Bestel via het Voedselteam  Zennevallei en kom het iedere week afhalen in jouw Oxfam Wereldwinkel Halle op vrijdagavond of tussen 17u30 en 18u30 door te bestellen via https://localfoodworks.eu/store/441 Je kan er ook voor kiezen om op zaterdag te komen afhalen zowel in jouw Oxfam Wereldwinkel Halle als in jouw Oxfam Wereldwinkel Beersel te  Brusselsesteenweg 10, 1652 Alsemberg als in Buurthuis Babbellot, Dworpsestraat 90, te Lot

Blijf op eenvoudige wijze op de hoogte van al onze activiteiten en aanbiedingen.

Gebruik  de “Oxfam Wereldwinkel Halle-Beersel VZW – App”
Onze applicatie kan u vinden in de Halle City-App. De installatie op je smartphone gebeurt als volgt:

Bezoek onze webshop

Deze winkel levert ook aan Voedselteam:

Zennevallei

Agenda

Deze winkel organiseert in de nabije toekomst geen activiteiten. Neem een kijkje in de volledige kalender.

Alle activiteiten

Abonneer je hier op de
nieuwsbrief van Halle