Kalmthout

Openingsuren

Winkelcentrum De Beek, Pastoor Weytslaan 21/6
2920 Kalmthout

Navigeer naar

0473/90.05.83
kalmthout@oww.be

Smeer de benen en pomp die fietsbanden op want van 6-16 oktober 2021 organiseert Oxfam Wereldwinkel Kalmthout een interactieve fietstocht. Tijdens de tour vier je ons 50-jarig bestaan en kom je meer te weten over de wereld van koffie en eerlijke handel. Wil jij je beste beentje voorzetten? Haal dan een deelnameformulier op in onze winkel aan de Pastoor Weytslaan 21/6 (open op wo, vrij en za en op di-ochtend). Let op: je hebt een smartphone nodig.

Op zoek naar een cadeautje voor jezelf of iemand anders. Neem eens kijkje op https://www.fairtradecrafts.be/nl de site waar wij onze craft producten bestellen. Geef ons uw bestelling door via mail of telefoon en wij laten het product vrijblijvend naar de winkel komen.

WEBSHOP
Wij leveren gratis bestellingen aan huis in regio Kalmthout – Essen vanaf 25€ of u kan onze vertrouwde producten ophalen in de winkel. Online bestellen kan via https://shop.oxfamwereldwinkels.be/kalmthout.

U kan ook telefonisch een bestelling plaatsen via het nummer 0473 900 583 of via het mailadres kalmthout@oww.be. Bestellingen van meer dan 25€ leveren we gratis bij u thuis

 

Bezoek onze webshop

Agenda

Deze winkel organiseert in de nabije toekomst geen activiteiten. Neem een kijkje in de volledige kalender.

Alle activiteiten

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief