Maldegem

Openingsuren

Marktstraat 63
9990 Maldegem

Navigeer naar

0493/50.81.56
owwmaldegem@gmail.com

Week van de Fair Trade 2022!Heel trots zijn we op de lancering van onze WEBSHOP. In alle rust bekijk je thuis ons aanbod (food) en bestel je vanuit jouw zetel. Naar keuze, haal je jouw bestelling af in de winkel of laat je ze thuis leveren. Onze fietsbrigade is er klaar voor. Neem al eens een kijkje, je krijgt er meteen ook een helder overzicht van de promoties te zien, https://shop.oxfamwereldwinkels.be/maldegem/


(H)eerlijke & natuurlijke producten!

CHERY FASO is de mooie naam voor alles wat te maken heeft met de rijke Karité boter uit Burkina Faso. Geproduceerd door en voor vrouwen in het dorp Boni is dit project mede opgestart door Trui Rachels in haar ongebreideld idealisme en haar passie voor authenticiteit. Dit product past perfect in onze winkel.  Karité boter is voor onze huid zowat voor alles goed. Kom gauw eens van dichtbij kijken.

NETELVUUR is het mooie bedrijfje in Oostwinkel waar aromatische planten/kruiden biologisch worden geteeld en verwerkt. Rechtstreeks van het veld worden ze gedistilleerd tot essentiële oliën enerzijds en hydrolaten (geurend water) anderzijds. In de wereldwinkel presenteren we de heerlijke combinaties van essentiële oliën waarmee we onze huis, tuin en keuken remedies voor slaap, hoest, verkoudheid en noem maar op kunnen versterken. Kom eens luisteren hoe je ze kan gebruiken.

SEEPJE is het sympathieke Nederlands bedrijf dat een hele lijn aan onderhoudsproducten ontwikkelt op basis van wasnoten uit de Himalaya. Vloeibaar wasmiddel, allesreiniger, handzeep, afwasmiddel, we hebben het allemaal en de producten hebben onze toets doorstaan.

In samenwerking met Symposion Brugge bieden we mooie WENSKAARTEN aan, gemaakt door woord- en beeldkunstenaars uit de regio. Voor elke gelegenheid valt er wel iets uit de bus.

NATUURPUNT wordt onze permanente gast en krijgt een eigen corner in onze winkel waar ze hun originele producten aanbieden. We zorgen deze winter op de goed voor onze dieren dankzij de aanlevering van de juiste producten. Ook geschenkartikelen, boeken, (kinder)gadgets staan in de kast, een bezoekje waard.


Vanaf nu toegankelijk voor anders-validen!Afhaalpunt brood Man van de Backer – Update

De Man van de Backer bakt artisanaal en ambachtelijk zuurdesembrood. Dit brood kan bij de Oxfam Wereldwinkel van Maldegem afgehaald worden. Let wel op: enkel op bestelling.

Bestellen doe je voor woensdag 17u
* of in de winkel,
* of een mailtje naar owwmaldegem@gmail.com.
Het brood kan je afhalen op vrijdag, tijdens de openingsuren van de Wereldwinkel.
Het soort brood dat gebakken wordt, is iedere week anders. Welk soort brood er de volgende week gebakken wordt, kan je telkens te weten komen op donderdag, via de lijst in onze winkel en op onze facebookpagina https://www.facebook.com/OxfamWereldwinkelMaldegem.


Glazen nodig voor een feestje? Leen ze bij ons!

Geef je een feestje? Heb je een receptie op het werk?

Bij ons kan je glazen (wijn, bier) en bekers (fruitsap) lenen bij aankoop van de betreffende drank!

Meer info? Contacteer ons!


En… drink jij al Oxfam-koffie op het werk?

Je bezoekers, klanten en werknemers verwennen en meteen de juiste, eerlijke toon zetten? Dat doe je – onder andere – door hen een kopje fairtradekoffie aan te bieden.

Van de gepaste koffiemachine, tot de makkelijke 1 kg verpakkingen: op je werk drink en serveer je voortaan Oxfam-koffie. Het fairtradechocolaatje en -suikertje maken het geheel helemaal af.

Alle producten zijn te verkrijgen bij ons in de winkel!

Samenwerken met de scholen – Ontdek met de hele klas het verhaal achter eerlijke handel en onze producten. Voor iedere leeftijd een uniek aanbod op maat.

Klassen of groepen leerlingen kunnen actief op speurtocht in onze winkels. Via een zoekactie in de winkelrekken ontdekken scholieren de criteria van eerlijke handel.

Meer info? Contacteer ons!

Samenwerken met verenigingen, organisaties, bedrijven, … kiezen voor Fairtrade.

Een mogelijkheid om een bijdrage te leveren is om te kiezen voor Oxfam Wereldwinkel producten.

Enkele voorbeelden:

  • koffie bestellen voor de koffiepauzes
  • wijnen voor recepties
  • koekjes en snoepjes voor vergaderingen …

Heb je zin om een FairTrade-vereniging, -organisatie of -bedrijf te worden?

Of wil je wat meer te weten komen over FairTrade en de werking van de wereldwinkel? Bv Tijdens een info-avond in de wereldwinkel.

Het kan! Neem contact met ons of spring binnen in Oxfam Wereldwinkel Maldegem en we bespreken de mogelijkheid.

Zin om bij ons binnen te springen voor eerlijke producten? Wij verkopen zowel voeding als artisanaat!

Blijf altijd en overal op de hoogte van onze activiteiten, acties en evenementen in Maldegem: like de Facebook pagina met het regionieuws uit Maldegem!

Ons rekeningnummer: BE17 0016 3472 3721 .

Heel trots zijn we op de lancering van onze WEBSHOP. In alle rust bekijk je thuis ons aanbod (food) en bestel je vanuit jouw zetel. Naar keuze, haal je jouw bestelling af in de winkel of laat je ze thuis leveren. Onze fietsbrigade is er klaar voor. Neem al eens een kijkje, je krijgt er meteen ook een helder overzicht van de promoties te zien, https://shop.oxfamwereldwinkels.be/maldegem/

Abonneer je hier op de
nieuwsbrief van Maldegem