Mechelen

Openingsuren

Hoogstraat 59
2800 Mechelen

Navigeer naar

015/26.15.08
mechelen@oww.be

Oxfam Wereldwinkel - Hoogstraat 59 in Mechelen
Doe net als Kris en schenk een beetje tijd aan eerlijke handel.

Bestel via onze webshop: we spreken dan met je af wanneer de bestelling kan worden afgehaald. Handig, je springt gewoon even binnen en buiten.
Naast voeding, kun je nu ook agenda’s, kalenders, speelgoed, papieren zakdoekjes, toiletpapier, handzeep, keramiek en cadeaupakketten bestellen via de webshop.

Hop naar onze webshop

Grote bestelling?

Houd er rekening mee dat bestellingen elke woensdag worden gedaan en dat de levering pas ten vroegste de volgende woensdag zal zijn.

Voor uw recepties, feesten en ontbijten bieden wij ons ‘in consignatie-systeem’ aan. U haalt in onze winkel wijnen, fruitsappen, koffie en allerlei lekkers maar brengt nadien hetgeen niet verbruikt werd terug (in gesloten verpakking). U betaalt enkel het verbruik.

Graag ruim op voorhand uw bestelling doorgeven (2 weken), dan zorgen wij dat het klaar staat.

FairTrade@Home is een soort Tupperware©-party, maar dan met eerlijke chocolade of wijn. Tijdens deze gezellige bijeenkomt kun je proeven en vertellen we tegelijkertijd meer over eerlijke handel. Wedden dat je vanaf nu alleen nog maar eerlijke chocolade en wijn wil?

Voor groepen van 8 tot 25 personen.
Contacteer ons als je interesse hebt om bij jou thuis of op locatie een FairTrade@Home te organiseren!

We zoeken vrijwilligers die een dagdeel (voor- of namiddag) kunnen meehelpen in de winkel. Zelfs als je maar 1 dagdeel in de maand tijd hebt, ben je van harte welkom!

Ook zijn we nog altijd op zoek naar vrijwilligers voor de actie-werkgroep om mensen bewust te maken van de oneerlijke situatie op de wereldhandelsmarkt.

 

Doe net als Kris en geef een stukje van je tijd aan eerlijke en duurzame handel.

Ontdek hier al onze vacatures voor vrijwilligers: Give a Day

Bezoek onze webshop

Agenda

Deze winkel organiseert in de nabije toekomst geen activiteiten. Neem een kijkje in de volledige kalender.

Alle activiteiten

Abonneer je hier op de
nieuwsbrief van Mechelen