Tielt

Openingsuren

Bruggestraat 17
8700 Tielt

Navigeer naar

051/40.41.03
tielt@oww.be

Oxfam-Wereldwinkel Tielt

Wist je dat 8 mei de Internationale dag van de Fair Trade is? Op zaterdag 8 mei bieden we onze klanten, op een coronaveilige manier, een take-away koffie aan met een versnapering.

Ook voor moederdag (9 mei) kun je een leuk pakket samenstellen van verzorgingsproducten of kiezen voor een juweel, een handtas,… . We hebben zeker en vast iets leuks voor jouw mama!

 

 

De winkel is open, spring eens binnen en wees welkom voor je Faire aankopen!

Altijd FAIR, altijd OPEN

De Wereldwinkel mag open blijven als essentiële winkel, een afspraak maken is dus niet nodig.

Kom gerust langs voor voeding en drank, schrijf- en papierwaren, verzorgingsproducten en huishoudproducten, maar ook cadeauartikelen verkrijgbaar in de winkel.

Blijft u toch liever nog even weg uit de winkel? Geen probleem, we kunnen uw bestelling ook klaarmaken zodat u die aan de deur kunt ophalen. Kom een kijkje nemen in de etalage of u vindt ook een selectie van het beschikbare craft op onze webshop.
Mail uw bestelling naar owwtielt@oww-tielt.be of bel naar 051 40 41 03.

Tot binnenkort!

Koop in onze webshop

Promoties

Onze promoties geldig tot 31/5

* 2 kopen + 3de gratis: nougatreep
* 2de aan -50%: Merlot, Sauvignon Blanc, Worldshakesap tetra, Noussines, Quinoabiscuits honey Maya

* gratis clip JUSTE tripel bij aankoop van € 50

Oxfam Wereldwinkel Tielt is méér dan een winkel. We dragen educatie hoog in het vaandel en bieden verschillende mogelijkheden om met onze Fairtrade-werking en onze producten in aanraking te komen.

Een proeverij voor uw vereniging, een geleid winkelbezoek met de klas, een inleefsessie op school, … het kan allemaal. Neem gerust contact op voor meer info, we staan open voor een samenwerking op maat!

Na meer dan 30 jaar dé boekhandel van Tielt en verre omstreken geweest te zijn van het betere kinderboek, stoppen we met de verkoop van boeken en daarom moeten alle boeken de deur uit.
We hebben vooral kinderboeken (van kleuters tot jong volwassenen) maar ook de betere literatuur, poëzie en informatieve boeken over maatschappelijke onderwerpen.

Alle boeken moeten weg!
Kortingen van -50% tot wel -90%.

Bij aankoop van min. 10 boeken, krijg je 10% extra korting er boven op.

Bezoek onze webshop

Agenda

Deze winkel organiseert in de nabije toekomst geen activiteiten. Neem een kijkje in de volledige kalender.

Alle activiteiten

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief