Tielt

Openingsuren

Bruggestraat 17
8700 Tielt

Navigeer naar

051/40.41.03
tielt@oww.be

Oxfam-Wereldwinkel Tielt

Bestel en ga zelf aan de slag met recepten om met fairtrade- en bioproducten een maaltijd te bereiden.

Laat je verrassen door een (h)eerlijk, bio én lokaal gerecht en/of dessert op zaterdag 27 november.

Kies voor quinoa-kroketjes met een geitenkaasslaatje van rode biet en wortel en verwen jezelf en/of je familie met bio hoeve rijstpap.

Vul het bestelformulier in of mail naar tielt@oww.be met je keuze.
Afhalen kan tussen 10u en 17u in Oxfam-Wereldwinkel Tielt.

Bestellen kan ten laatste tegen 19 november (12u).

Je bestelling is pas definitief na ontvangst van betaling. Schrijf het te betalen bedrag over op rekeningnummer BE 78 8917 0404 3386  van Oxfam-Wereldwinkel Tielt met vermelding van ‘HelloFair’, voornaam en achternaam.

Heb je nog vragen: telefoneer naar 051 40 42 03 of mail naar tielt@oww.be

Eet mee voor een betere wereld en een leefbaar inkomen voor
landbouwers lokaal en wereldwijd!
Activiteit in samenwerking met WOP!, De Zwaluw Bioboerderij en ‘t Oostgoed.

—————————————————————————————————————

Internationale Solidariteit

Van 15 september 2021 tot 15 november 2021 organiseert  de Tieltse 11.11.11-werkgroep van de Stedelijke Mondiale Raad i.s.m. Oxfam-Wereldwinkel Tielt een gratis wandel -fotozoektocht in het kader van de najaarscampagne van 11.11.11 over het thema (internationale) solidariteit.

Hierbij willen we Tieltse organisaties, die op een of andere manier ook met dit thema begaan zijn, in de kijker zetten.

De zoektocht bestaat uit twee delen.  Enerzijds is er een fotozoektocht waarbij je de foto’s op volgorde moet zetten waarop je ze tegenkomt tijdens je wandeling. De wandeling is 8 km maar je kan ze gemakkelijk opsplitsen in meerder lussen. Iedere deelnemer maakt kans op een prijs. Er zijn 5 prijzen van 20 euro.

Anderzijds is er ook nog bij elke foto een vraag over de organisatie.  Deze vragen tonen hoe goed je op de hoogte bent van wat er allemaal in Tielt gebeurt op dat vlak. De antwoorden hiervan geven we je stiekem mee.  Zo kan je zelf je score bepalen.

Download hieronder de zoektocht of haal een exemplaar af in onze Wereldwinkel of in het stadhuis. Internationale Solidariteit Wandel-Fotozoektocht

————————————————————————————————————–

De winkel is open, spring eens binnen en wees welkom voor je Faire aankopen!

Altijd FAIR, altijd OPEN

De Wereldwinkel mag open blijven als essentiële winkel, een afspraak maken is dus niet nodig.

Kom gerust langs voor voeding en drank, schrijf- en papierwaren, verzorgingsproducten en huishoudproducten, maar ook cadeauartikelen verkrijgbaar in de winkel.

Blijft u toch liever nog even weg uit de winkel? Geen probleem, we kunnen uw bestelling ook klaarmaken zodat u die aan de deur kunt ophalen. Kom een kijkje nemen in de etalage of u vindt ook een selectie van het beschikbare craft op onze webshop.
Mail uw bestelling naar owwtielt@oww-tielt.be of bel naar 051 40 41 03.

Tot binnenkort!

Koop in onze webshop

————————————————————————————————————

Promoties

Binnenkort onze november promo’s !

Oxfam Wereldwinkel Tielt is méér dan een winkel. We dragen educatie hoog in het vaandel en bieden verschillende mogelijkheden om met onze Fairtrade-werking en onze producten in aanraking te komen.

Een proeverij voor uw vereniging, een geleid winkelbezoek met de klas, een inleefsessie op school, … het kan allemaal. Neem gerust contact op voor meer info, we staan open voor een samenwerking op maat!

Na meer dan 30 jaar dé boekhandel van Tielt en verre omstreken geweest te zijn van het betere kinderboek, stoppen we met de verkoop van boeken en daarom moeten alle boeken de deur uit.
We hebben vooral kinderboeken (van kleuters tot jong volwassenen) maar ook de betere literatuur, poëzie en informatieve boeken over maatschappelijke onderwerpen.

Alle boeken moeten weg!
Kortingen van -50% tot wel -90%.

Bij aankoop van min. 10 boeken, krijg je 10% extra korting er boven op.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief