Tielt

Openingsuren

Bruggestraat 17
8700 Tielt

Navigeer naar

051/40.41.03
tielt@oww.be

Oxfam-Wereldwinkel Tielt

Een Mondiaal Café over de 25%-revolutie, met een focus op klimaatrechtvaardigheid.

Ons economisch systeem is belastend voor mens en planeet. Dat is geen mening, maar een feit. De vraag is alleen: hoe ga je daarmee om? Broederlijk Delen wil werk maken van een duurzame wereld zonder ongelijkheid. Door samen te werken, overal ter wereld, is dat perfect mogelijk. Want wist je dat als 25% van de mensen ervoor kiest om te delen en herverdelen, dat genoeg is om het 100% anders te doen? Zet mee de verandering in gang. Doe mee met de 25%-revolutie!

25%, zo groot moet een minderheid zijn om de samenleving te heroriënteren.

Lieve Herijgers, directeur van Broederlijk Delen, komt spreken over klimaat en fairtrade op donderdag 6 oktober 2022 om 19.30 uur in JOC Tielt (Generaal Maczekplein 5, 8700 Tielt)

Initiatief in het kader van de 11.11.11-campagne georganiseerd in samenwerking met Oxfam-Wereldwinkel.

————————————————————————————————————–

HelloFair! pakket op 8 oktober 2022

Wij stellen – in samenwerking met vzw WOP! en ’t Oogstgoed – een pakket samen met een hoofdgerecht voor 4 personen. Daarin vind je het recept plus de ingrediënten (fairtradeproducten, biologisch en lokaal gekweekte groenten) waarmee je zelf aan de slag kunt.

Kies als hoofdgerecht voor Pasta met zuiderse pesto (30 euro).

Vul het bestelformulier online in of mail naar tielt@oww.be.
Afhalen kan tussen 10 u. en 17 u. in Oxfam-Wereldwinkel Tielt.

Bestellen doe je laatste tegen 5 oktober (19 u.).

Je bestelling is pas definitief na ontvangst van betaling. Schrijf het te betalen bedrag over op rekeningnummer BE 78 8917 0404 3386 van Oxfam-Wereldwinkel Tielt met vermelding van ‘HelloFair’, voornaam en achternaam.

Meer weten? Kijk op www.oww-tielt.be, mail naar tielt@oww.be, bezoek ons op onze facebookpagina, bel naar 051 40 41 03 of spring eens binnen in de winkel.

Lekker eten en tegelijk zorg dragen voor de planeet én een leefbaar inkomen voor de producenten van ons voedsel, hier en wereldwijd, dat is HelloFair.

—————————————————————————————————————

PROMOTIES september

—————————————————————————————————————-

Altijd FAIR, altijd OPEN

Bezoek onze webshop.

 

 

—————————————————————————————————–

Onze Wereldwinkel zoekt vrijwilligers 
om magazines te bussen, te poetsen, producten te verkopen,…

Wij bieden jou een leuke manier om een steentje bij te dragen aan een meer rechtvaardige wereldhandel en een plaatsje binnen een dynamische groep van enthousiaste vrijwilligers!

Iets voor jou?
Laat het ons zeker weten.
Kom eens binnen in de winkel of mail naar tielt@oww.be.
Tot al gauw?

Oxfam Wereldwinkel Tielt is méér dan een winkel. We dragen educatie hoog in het vaandel en bieden verschillende mogelijkheden om met onze Fairtrade-werking en onze producten in aanraking te komen.

Een proeverij voor uw vereniging, een geleid winkelbezoek met de klas, een inleefsessie op school, … het kan allemaal. Neem gerust contact op voor meer info, we staan open voor een samenwerking op maat!

Na meer dan 30 jaar dé boekhandel van Tielt en verre omstreken geweest te zijn van het betere kinderboek, stoppen we met de verkoop van boeken en daarom moeten alle boeken de deur uit.
We hebben vooral kinderboeken (van kleuters tot jong volwassenen) maar ook de betere literatuur, poëzie en informatieve boeken over maatschappelijke onderwerpen.

Alle boeken moeten weg!
Kortingen van -50% tot wel -90%.

Bij aankoop van min. 10 boeken, krijg je 10% extra korting er boven op.

Bezoek onze webshop

Agenda

6
okt

Mondiaal Café

Tielt

Een Mondiaal Café over de 25%-revolutie, met een focus op klimaatrechtvaardigheid.

8
okt

HelloFair

Tielt

Lekker eten en tegelijk zorg dragen voor de planeet én een leefbaar inkomen voor de producenten van ons voedsel, hier en wereldwijd, dat is HelloFair.

9-11
dec
Alle activiteiten

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief