Tielt

Openingsuren

Bruggestraat 17
8700 Tielt

Navigeer naar

051/40.41.03
tielt@oww.be

Oxfam-Wereldwinkel Tielt

Ook in januari kun je nog leuk cadeautjes vinden in de Wereldwinkel.
Spring eens binnen en wees welkom voor je Faire aankopen!

Altijd FAIR, altijd OPEN

Kom gerust langs (op de normale openingsuren) voor voeding en drank, schrijf- en papierwaren, verzorgingsproducten en huishoudproducten, maar ook cadeauartikelen verkrijgbaar in de winkel, op bestelling of via onze webshop.

Craft producten zijn vanaf 1 december terug gewoon te koop in de winkel. Blijft u toch liever nog even weg uit de winkel? Geen probleem, we kunnen uw bestelling ook klaarmaken zodat u die aan de deur kunt ophalen. Kom een kijkje nemen in de etalage of u vindt ook een selectie van het beschikbare craft op onze webshop.
Mail uw bestelling naar owwtielt@oww-tielt.be of bel naar 051 40 41 03.

Koop in onze webshop

Promoties

Onze promoties geldig tot 31/01

* 2+1 gratis: kleine repen noten, praliné en witte chocolade
* 3+1 gratis: JUSTE bier (clips) blond, bruin, tripel
* 2de aan -50%: Vidseca País-Carignan-Cabernet, Raza Malbec Gran Reserva
* 2de aan -50%: sinaasappelsap, worldshakesap en Belgisch appelsap 1L

 

Oxfam Wereldwinkel Tielt is méér dan een winkel. We dragen educatie hoog in het vaandel en bieden verschillende mogelijkheden om met onze Fairtrade-werking en onze producten in aanraking te komen.

Een proeverij voor uw vereniging, een geleid winkelbezoek met de klas, een inleefsessie op school, … het kan allemaal. Neem gerust contact op voor meer info, we staan open voor een samenwerking op maat!

Na meer dan 30 jaar dé boekhandel van Tielt en verre omstreken geweest te zijn van het betere kinderboek, stoppen we met de verkoop van boeken en daarom moeten alle boeken de deur uit.
We hebben vooral kinderboeken (van kleuters tot jong volwassenen) maar ook de betere literatuur, poëzie en informatieve boeken over maatschappelijke onderwerpen.

Alle boeken moeten weg!
Kortingen van -50% tot wel -90%.

Bij aankoop van min. 10 boeken, krijg je 10% extra korting er boven op.

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief