Wilsele

Openingsuren

Mechelsesteenweg 19
3012 Wilsele

Navigeer naar

016/20.75.01
oww.wilsele@gmail.com

Sfeerbeeld winkel

Hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt: ondanks oorlog en opruiende taal heinde en verre, is er nog steeds economisch en genderonevenwicht, lijden mensen nog steeds honger en is het klimaat nog steeds, met dank aan het grootkapitaal en de politiek, een zootje.

Wij blijven echter achter ons actiemodel staan en kleinere boeren een plaats aan tafel vinden door hen net dat meer te betalen.

Soms zelfs behoorlijk meer zoals in onze bite-to-fight-chocolade waar wij streven naar het basisinkomen van de cacaoboer (wat zelfs in fair trademiddens niet altijd het geval was).  We zijn goed op weg en ook de boeren voelen dat zij er beter van worden.

Een verhaal dat vervolgd wordt, en misschien ook uitgebreid want ook andere spelers op de markt zijn geïnteresseerd in de gevolgen van onze actie

 

TIJDENS JULI EN AUGUSTUS ZIJN WIJ OPEN:
woensdag 14u – 19u
vrijdag 16.30u – 19u
zaterdag 10u – 12.30u/14u – 18u
zondag 10u – 1u

Wij zoeken nog steeds nieuwe vrijwilligers.  Mogelijke taken?  Winkelier zijn, creatief zijn, administratief, op zoek gaan naar bedrijven die van ons willen afnemen, je engageren regionaal of nationaal of wil je freelance meewerken bij acties? Eindejaar? helpen inpakken?  etc.. interesse?  oww.wilsele@gmail.com

 

Wij hebben een kersverse nieuwe webpagina: https://sites.google.com/view/oww-wilsele
Welkom!

 

Bezoek onze webshop

Agenda

Deze winkel organiseert in de nabije toekomst geen activiteiten. Neem een kijkje in de volledige kalender.

Alle activiteiten

Abonneer je hier
op onze nieuwsbrief